• Gossip

    “Έριξε” το Instagram για άλλη μια φορά η Jennifer Lopez!

    jennifer lopez

    Η Λατίνα superstar, Jennifer Lopez


    Η διάσημη performer Jennifer Lopez κατάφερε να “ρίξει” για άλλη μια φορά το Instagram ποζάροντας στο φακό και ανεβάζοντας τη φωτογραφία χωρίς να έχει υποστεί το παραμικρό ρετουσάρισμα. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό σε όλους μας, η πλειοψηφία των φωτογραφιών των διάσημων stars που κατά καιρούς δημοσιεύονται στα social media ή σε διάφορα sites δεν είναι διόλου φυσικές, αντίθετα έχουν υποστεί επεξεργασία. 

    Ορισμένες φορές όμως, υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως και στην περίπτωση της Λατίνας star. Μπορεί να μην είναι ο κανόνας, όμως, υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες, οι οποίες είτε τις τράβηξε κάποιος φωτογράφος εν αγνοία τους, είτε τις κοινοποίησαν μόνες τους οι stars γιατί ήθελαν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

    Μία τέτοια φωτογραφία κοινοποίησε και η Jennifer Lopez από την πρόσφατη φωτογράφιση της για το Harper’s Bazaar στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. H 47χρονη τραγουδίστρια, σχεδόν ξαπλωμένη στον βατήρα της πισίνας, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και μας παρουσιάζει το σώμα της στην πιο αρετουσάριστη και φυσική μορφή του.

    Και είναι ακριβώς όπως το φανταζόμασταν και όπως το έχουμε δει σε όλα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Οι πλούσιες καμπύλες της είναι αψεγάδιαστες και εκπληκτικές.

    Η ανάρτησή της, όπως και ήταν αναμενόμενο, συγκέντρωσε πάνω από 500.000 likes και σχόλια:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιταλία: “Πες όχι στο δημοψήφισμα και κέρδισε δωρεάν live sex show”

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρία Αντωνίου: Να σου κατεβάσει το… – Σκορπάει εγκεφαλικά στους Ιταλούς!(video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nέος όρος: Τι σημαίνει να είσαι «demisexual»



    ΣΧΟΛΙΑ