Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Εριέττα Κούρκουλου για Blue Horizon: Αν είχα σκάσει εγώ θα μου απαγορευόταν η είσοδος;

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την οργή της για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη κατά την προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon από τον Πειραιά για Ηράκλειο εξέφρασε δημοσίως η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου αναρωτήθηκε τι διαφορετική αντιμετώπιση θα είχε εκείνη ή κάποιος άλλος πλούσιος σε περίπτωση που είχε αργοπορήσει για το καράβι και συνοδευόταν με δύο αυτοκίνητα ασφαλείας.

Ειδικότερα, η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε: «Και αναρωτιέμαι (άδικα βέβαια) αν είχα σκάσει εγώ – ή οποιοδήποτε πλούσιος με δύο αυτοκίνητα ασφαλείας από πίσω, θα μας απαγορευόταν η είσοδος, ή θα καθυστερούσε όλο το καράβι μέχρι να φτάσουμε και θα μας κερνούσαν μαργαρίτες; Γιατί αυτοί είσαστε – εκεί που σας παίρνει τα κάνετε.

Αλλά το βίντεο δεν το περιμένατε. Ελπίζατε ότι θα περάσουν για ατύχημα».

Δείτε το Story της Εριέττας Κούρκουλου:

Το Story της Εριέττας Κούρκουλου για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Στην ουρά ακόμη και 1,5 ώρα για εμφιαλωμένο νερό στο Βόλο

Attica Group: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος Σπύρος Πασχάλης μετά τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon

Παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί στην δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη – Ευθύνες σε ναυτικούς, Attica Group, Λιμενικό Σώμα, ΟΛΠ – Τι προβλέπει ο Κώδικας ISPS Code