ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μυστήρια των ΕΛΠΕ, το ράλι και ο θεσμικός, οι νέες business του Χατζημηνά, η εμπιστοσύνη στον Ψάλτη, η ένοχη σιωπή Superbet και Καλαμβόκη, τι συμβαίνει στην Bluehouse και η ρελάνς της Παληού
Την οργή της για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη κατά την προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon από τον Πειραιά για Ηράκλειο εξέφρασε δημοσίως η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση.
Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου αναρωτήθηκε τι διαφορετική αντιμετώπιση θα είχε εκείνη ή κάποιος άλλος πλούσιος σε περίπτωση που είχε αργοπορήσει για το καράβι και συνοδευόταν με δύο αυτοκίνητα ασφαλείας.
Ειδικότερα, η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε: «Και αναρωτιέμαι (άδικα βέβαια) αν είχα σκάσει εγώ – ή οποιοδήποτε πλούσιος με δύο αυτοκίνητα ασφαλείας από πίσω, θα μας απαγορευόταν η είσοδος, ή θα καθυστερούσε όλο το καράβι μέχρι να φτάσουμε και θα μας κερνούσαν μαργαρίτες; Γιατί αυτοί είσαστε – εκεί που σας παίρνει τα κάνετε.
Αλλά το βίντεο δεν το περιμένατε. Ελπίζατε ότι θα περάσουν για ατύχημα».
Δείτε το Story της Εριέττας Κούρκουλου:

Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία Daniel: Στην ουρά ακόμη και 1,5 ώρα για εμφιαλωμένο νερό στο Βόλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Απαγόρευσε την είσοδο και απέλασε 6 Έλληνες συνδικαλιστές που προσπάθησαν να ταξιδέψουν στη Δυτική Όχθη
- Πυροσβεστική: 83 πυρκαγιές τις τελευταίες 48 ώρες – Τα πιο δύσκολα μέτωπα – Επτά συλλήψεις
- Γεωργιάδης κατά Καρχιμάκη: Δεν έχει αναφερθεί καμία έλλειψη σε σεντόνια στο Αττικόν, γράψατε ψέματα
- Μελωδικές στιγμές στο Μετρό Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.