• LIFE&STYLE

    Έρχεται ο κυκλώνας Ζορμπάς και το twitter το “γλεντάει” !


    Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται όλος ο κρατικός μηχανισμός εν όψει του κυκλώνα που αναμένεται σήμερα και αύριο, ενώ συνεχίζεται η κακοκαιρία «Ξενοφών», με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους που έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα.

    Το twitter τις τελευταίες μέρες εμπνέεται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και “δίνει ρέστα” γράφοντας έξυπνα tweets. Αφού, λοιπόν, οι αγαπημένοι τουιτεράδες έγραψαν πολλά εύστοχα σχόλια για την κακοκαιρία «Ξενοφών», τώρα ξεκίνησαν να αστειεύονται με τον κυκλώνα «Ζορμπά» ο οποίος έπεται.

    Και στις δύο περιπτώσεις, οι τουιτεράδες επικεντρώνονται στα ονόματα των φαινομένων, τα οποία θεωρούν ιδιαίτερα αστεία. Ειδικά το όνομα «Ζορμπάς» φέρνει στο μυαλό συνειρμούς σχετικούς με τον Γεώργιο Ζορμπά αλλά και τον Αλέξη Ζορμπά (το μυθιστορηματικό πρόσωπο του Νίκου Καζαντζάκη, εμπνευσμένο από τον πραγματικό Ζορμπά) και όλα τα συναφή ελληνικά στοιχεία, όπως είναι το συρτάκι.

    Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο αστεία:

    https://twitter.com/FallingStarman/status/1045275455316733953

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πού αναμένεται να «χτυπήσει» ο κυκλώνας-Κλειστά όλα τα σχολεία σε Αττική, Πελοπόννησο, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από το πέρασμα του «Ξενοφώντα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιακό: Δείτε live την πορεία του κυκλώνα



    ΣΧΟΛΙΑ