ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Λάκης και ο Γκλέτσος, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ και η θεατρολόγος Συναρέλλη, το ΕΣΡ σε αποδρομή, τα χρέη του Κοκλώνη
Προσωρινή «ανάσα» έλαβε το «νέο» κανάλι Epsilon, συμφερόντων του Φίλιππου Βρυώνη, καθώς με απόφαση του ΕΣΡ «παγώνει» για ένα μικρό διάστημα η βαριά κύρωση που του επιβλήθηκε επειδή, αν και περιφερειακής εμβέλειας, εξέπεμπε μέσω αναμετάδοσης από περιφερειακούς σταθμούς σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Το ΕΣΡ είχε επιβάλει (23/4) επταήμερη διακοπή προγράμματος (13 έως 19 Μαΐου) και 300.000 ευρώ πρόστιμο για την απουσία αυτόνομου προγράμματος και τη συνολική ανάθεση παραγωγής και διαχείρισης προγράμματος σε τρίτους.
Ωστόσο, το Συμβούλιο δέχθηκε κατά πλειοψηφία την αναστολή εφαρμογής της απόφασης έως ότου εξετάσει και αποφανθεί για την αίτηση θεραπείας που υπέβαλε ο σταθμός.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΡ: Μαύρο σε 5 περιφερειακά κανάλια της Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημη ανακοίνωση του EPSILON για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.