• LIFE&STYLE

    Επιστροφή-βόμβα στο Power of Love – Ποιος αποχωρεί σήμερα

    • NewsRoom
    γκαλα

    Power of Love Gala


    Ακόμη ένα gala του ριάλιτι της αγάπης θα προβληθεί σήμερα στις οθόνες μας και όπως όλα δείχνουν, θα φέρει ένα νέο κύκλο διενέξεων ανάμεσα στους παίκτες, που είχαν πολλά θέματα να λύσουν την εβδομάδα που πέρασε.

    Το gala του Power of Love, ωστόσο, δεν περιορίζεται στη διευθέτηση ζητημάτων μεταξύ των παικτών, αλλά θα έχει, όπως και κάθε εβδομάδα, μια αποχώρηση, έναν νικητή, αλλά και μια επιστροφή – βόμβα, ενός παίκτη που έρχεται να «ταρακουνήσει» την ηρεμία των παικτών.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το σημερινό ριάλιτι της αγάπης θα είναι ο Αλέξανδρος, ο νεαρός παίκτης, που μετράει στο παιχνίδι μόνο δύο εβδομάδες παραμονής. Ο Αλέξανδρος, όπως φαίνεται, δεν κατάφερε να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τους συμπαίκτες του, έστω και σε φιλικό επίπεδο, ώστε να τον προστατεύσουν και έτσι είναι εκείνος που αποχωρεί σήμερα, ύστερα από την αρνητική ψηφοφορία των παικτών.

    Αγαπημένη παίκτρια του σπιτιού θα αναδειχθεί για ακόμη μία φορά η Άννα Ελευθερίου, η οποία έτσι θα προστατεύσει το σπίτι της, «σώζοντας» την υποψήφια από τις κοπέλες και κρατώντας τη στο παιχνίδι.

    Αυτό που θα απασχολήσει όμως τους παίκτες, περισσότερο από κάθε τι άλλο, είναι η επικείμενη επιστροφή ενός αμφιλεγόμενου παίκτη στο σπίτι της αγάπης. Σύμφωνα με τις διαρροές, ο Bill Σαντριάς είναι εκείνος που θα επιστρέψει στο σπίτι του Power of Love. Πρόκειται για μια επιστροφή που θα φέρει ανατροπές, εντάσεις και τεράστιο ενδιαφέρον.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Bill δεν έχει πλέον συμπάθειες στο σπίτι των αντρών, αφού έχει τσακωθεί με όλους στο Power of Love. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψει και αναθέρμανση της σχέσης του με την Κατερίνα, κάτι που θα τον φέρει σε αντιπαράθεση με τον Παύλο Τερζόπουλο.

    Μάλιστα, στην τελευταία επικοινωνία που είχε ο Bill με το σπίτι του Power of Love, αποκάλυψε πως έχει οπτικό υλικό, που αποδεικνύει την επίθεση αντρών παικτών προς το πρόσωπό του. Για το λόγο αυτό, καθώς και για όλα όσα έχει πει μέχρι στιγμής, η επιστροφή του είναι πολυαναμενόμενη.

    Στο μεταξύ, στη διάρκεια της εβδομάδας, πολλές αντιπαλότητες προέκυψαν και πολλές άλλες διευθετήθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, η κόντρα μεταξύ του Τζόνι και της Νέρτζη μαίνεται, με τη Νέρτζη να έχει μια μόνιμη ειρωνεία και να πετά διάφορα «καρφιά» στο Τζόνι. Ο παίκτης, από την πλευρά του, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει πάντα. Ταυτόχρονα, έχει έρθει πολύ κοντά με τη νέα παίκτρια του ριάλιτι, την Αλεξάνδρα, γεγονός που φαίνεται να πυροδοτεί την επιθετικότητα της Νέρτζη απέναντί του.

    Την ίδια στιγμή, Παύλος και Ρεγγίνα έλυσαν τις μεταξύ τους διαφορές, με τον Παύλο ωστόσο να στρέφεται ερωτικά προς τη νέα παίκτρια, τη Χριστίνα, με την οποία έχει αρχίσει να έρχεται κοντά. Επίσης, μια νέα κόντρα φαίνεται ότι ξεκινά ανάμεσα στον Αλέξανδρο και την Αλεξάνδρα, με τον πρώτο να κατηγορεί την κοπέλα ότι υποκρίνεται μέσα στο παιχνίδι. αυτή η κόντρα βέβαια δε θα διαρκέσει πολύ, αφού ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι της αγάπης.

    Όλα αυτά και άλλα πολλά αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στο αποψινό Gala.

    Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του σημερινού μεσημεριανού επεισοδίου, όπου αποκαλύπτονται πολλές κόντρες μεταξύ των παικτών:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος το Power of Love μετά από δύο χρόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε αρένα μηνύσεων μετατράπηκε το παιχνίδι αγάπης του Power of Love

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Χωρισμός – βόμβα για αγαπημένο ζευγάρι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ