• LIFE&STYLE

    Έπαιζαν μέχρι τελικής πτώσεως… Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που κράτησε 4 ώρες! (pics+videos)


    Έντονα καιρικά φαινόμενα στο Σικάγο, έκαναν αδύνατη την διεξαγωγή του δεύτερου μέρους στον ημιτελικό του Copa America ανάμεσα σε Κολομβία και Χιλή την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Τελικά το παιχνίδι μετά από περίπου δυόμιση ώρες άρχισε και πάλι στις 06:25 ώρα Ελλάδας.

    Οι δύο ομάδες είχαν πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με την Χιλή να προηγείται με 2-0, όταν ξεκίνησε η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή και φυσικά στο γήπεδο.

    Copa America

    Τότε, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως το δεύτερο ημίχρονο θα αρχίσει με μισή ώρα καθυστέρηση, όμως ο καιρός είχε άλλη γνώμη. Η κατάσταση αντί να καλυτερεύσει, χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να έχουμε εικόνες θεομηνίας στις ΗΠΑ. Αυτό ανάγκασε τους διοργανωτές να ζητήσουν από τον κόσμο να προστατευτεί κάτω από τα υπόστεγα του γηπέδου και να δώσουν προθεσμία δύο ωρών για την έναρξη του δεύτερου μέρους. Χαρακτηριστικό των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Σικάγο, είναι η ακύρωση πολλών αεροπορικών πτήσεων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν.

    Colombia- Chile

    Η Χιλή μετά από ένα παιχνίδι που διήρκεσε 4 ώρες και 15 λεπτά, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Copa America. Εκεί όπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, απέναντι στην Αργεντινή που διψά για εκδίκηση μετά τον περσινό χαμένο τελικό.

    Δείτε παρακάτω video από τον αγωνιστικό χώρο του Σικάγο:

     

    https://www.youtube.com/watch?v=ogpaNr1ROV8

     

    https://www.youtube.com/watch?v=CzdvY_Gbfd0

     

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/afto-ine-to-prosopo-tou-mellontos/55652

     



    ΣΧΟΛΙΑ