• LIFE&STYLE

    Έμειναν όλοι με τo μαγιό της Αραβανή στο Καλό Λιβάδι (pics+video)


    Στη Μύκονο βρέθηκε η Ευαγγελία Αραβανή και τράβηξε τα βλέμματα με το ομολογουμένως καλλίγραμμο σώμα της και το όχι και τόσο κολακευτικό μαγιό της. Στην παραλία Καλό Λιβάδι βρέθηκε το 30χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, μαζί με τη φίλη της Νεσχάν Μουλαζίν.

    Βέβαια, ενώ όλοι θαύμασαν το πολύ γυμνασμένο κορμί της, το ψηλόμεσο μαγιό της δεν εντυπωσίασε. Το πολύχρωμο pattern του προξένησε αντιδράσεις, καθώς δεν κολάκευε ιδιαίτερα το αψεγάδιαστο σώμα της. Τα ψηλόμεσα μαγιό μπορεί να είναι το must του φετινού καλοκαιριού, όμως, το συγκεκριμένο δείχνει ελαφρώς παλιομοδίτικο. Ίσως ένα μονόχρωμο σύνολο να ήταν καλύτερη επιλογή. Αναμφισβήτητα, το μοντέλο μας έχει χαρίσει πολύ πιο καλές εμφανίσεις. Εμείς πάντως την προτιμούμε με τα παρτά μαγιό που είχε επιλέξει για τις εκρηκτικές εμφανίσεις της στο Dancing with the Stars και στο φετινό X-Factor.

    https://www.youtube.com/watch?v=vP22XS7AP-g

    aravanh
    To μαγιό που μας παραξένεψε

    Η δεύτερη εμφάνιση της ήταν σαφέστατα καλύτερη και  το συγκεκριμένο μπικίνι αναδείκνυε τους κοιλιακούς της.

    aravanh 2 aravanh 1

    Παλιότερες φωτογραφίες της Ευαγγελίας Αραβανή, με πιο καλόγουστα και αποκαλυπτικά μαγιό:

    e.aravani

    aravanh 5

    e.aravani 4 e.aravani 3 e.aravani 2 e.aravani 1

    euagellia aravani3 euagellia aravani2 euagellia aravani1 evaggelia_aravani

    Το μοντέλο διαθέτει ένα από τα πιο ωραία σώματα της ελληνικής showbiz και δε διστάζει να κάνει αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Έχει συμμετάσχει σε πολλά fashion shows, φωτογραφήσεις για γνωστά περιοδικά, έχει συμμετάσχει σε αρκετές διαφημίσεις και έχει υπάρξει μούσα για αρκετούς οίκους μόδας. Επιπλέον, εργάζεται ως παρουσιάστρια, με αρκετή επιτυχία. Μετά τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς προκρίθηκε στη τελική 15αδα στα καλλιστεία για τη Μις Υφήλιος και κατέλαβε την 11η θέση. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως την πιο ωραία Ελληνίδα, αφού τα ξανθά της μαλλιά και τα πράσινα μάτια δεν περνούν απαρατήρητα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μπορεί κανείς να δει στιγμές της καθημερινότητας του μοντέλου. Φέτος βρέθηκε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο talent show, X-Factor και απέσπασε θετικά σχόλια.

    aravanh 6 EvageliaAravani aravani

    https://www.youtube.com/watch?v=cTcKMun9tVA

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/mikonos-giati-oli-fetos-idika-latrevoun-na-tin-misoun/65662

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/afti-eteria-theli-na-svisi-apo-charti-ti-victorias-secret/65463



    ΣΧΟΛΙΑ