• LIFE&STYLE

    Έλον Μασκ: Απέκτησε δίδυμα με… υπάλληλό του λίγο πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του με την Grimes

    • NewsRoom
    Έλον Μασκ και Σιβόν Ζίλις

    Έλον Μασκ και Σιβόν Ζίλις


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν δικαστικά έγγραφα, που αποκαλύπτουν ότι ο Έλον Μασκ απέκτησε δίδυμα παιδιά με μια υπάλληλό του, λίγες εβδομάδες πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του με την τραγουδίστρια Grimes.

    Ο λόγος για την 36χρονη Σιβόν Ζίλις, η οποία είναι επιχειρησιακή διευθύντρια στην εταιρεία Neuralink, που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο και αναπτύσσει εμφυτεύσιμες διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή.

    Τον περασμένο Νοέμβριο, όπως μεταδίδει το Insider, η γυναίκα έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα μωρά, πατέρας των οποίων είναι ο Έλον, ο οποίος πλέον έχει 9 παιδιά!

    Ο Μασκ και η Ζίλις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέθεσαν επίσημη αίτηση τον περασμένο Απρίλιο να αλλάξει το όνομα των διδύμων ώστε «να αποκτήσουν το επίθετο του πατέρα τους και εκείνο της μητέρας τους να ενσωματωθεί στο μεσαίο όνομά τους».

    Έλον Μασκ και Grimes
    Έλον Μασκ και Grimes

    Τα μωράκια γεννήθηκαν λίγες μόλις εβδομάδες προτού έρθει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι του Μασκ με την Grimes κατά κόσμον Κλερ Μπουσέ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

    Ο Έλον Μασκ με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Τζαστίν
    Με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Τζαστίν

    Ποια είναι η Σιβόν Ζίλις

    Η Ζίλις, που γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά, γνώρισε τον Μασκ μέσω της OpenAI, της ΜΚΟ που ίδρυσε ο 51χρονος το 2015 και ασχολείται με την έρευνα στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης. Σπούδασε Οικονομικά και Φιλοσοφία στο Γέιλ, όπου είχε ξεχωρίσει και για τις επιδόσεις της στην πανεπιστημιακή ομάδα χόκεϊ επί πάγου.

    Το 2015, η Ζίλις συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Forbes με τα 30 πρόσωπα κάτω των 30 ετών που ξεχωρίζουν στον κλάδο του Venture Capital και το 2017 της δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης στην Tesla.

    Πέρυσι, η Ζίλις χαιρέτισε την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εργαστεί ως στέλεχος σε νεοφυή επιχείρηση της Σίλικον Βάλεϊ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που είχαν βγει οι δυο τους το 2015, όταν της είχε ζητηθεί να τον ενημερώσει αναφορικά με τις τεχνολογικές startup.

    Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως επιχειρησιακή διευθύντρια και επικεφαλής ειδικών πρότζεκτ στη Neuralink.

    Το όνομά της έχει ακουστεί ανάμεσα στα στελέχη που μπορεί να εμπιστευτεί ο Μασκ για να αναλάβουν σημαντικές θέσεις στην Twitter αφού ολοκληρωθεί η εξαγορά της, ύψος 44 δισ. δολαρίων.

    Το 2020, η Ζίλις πόσταρε ένα tweet υπερασπιζόμενη την απόφαση του Έλον Μασκ να μεταφέρει την Tesla εκτός Καλιφόρνιας, εξαιτίας περιορισμών για την Covid-19. Νωρίτερα, μια Αμερικανίδα πολιτικός, η Λορένα Γκονάλες Φλέτσερ, είχε γράψει σε ανάρτησή της: «Να πάει να γ@@@θεί ο Έλον Μασκ».

    «Αυτό με θλίβει. Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον που να αγωνίζεται πιο σκληρά για το μέλλον της ανθρωπότητας με προσωπικές θυσίες, και να το κάνει μάλιστα ακούραστα για δεκαετίες. Όλοι έχουν το δικαίωμα της γνώμης τους αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να σέβομαι και να θαυμάζω πιο πολύ», είχε γράψει τότε για τον μελλοντικό… πατέρα των παιδιών της.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρίχνουν ταχύτητα οι short sellers- Οι θέσεις για Tesla, Apple και Νvidia

    Tesla: Παρέδωσε 254.695 ηλεκτρικά οχήματα το β’ τρίμηνο του 2022

    Χιουμοριστικό tweet του Elon Musk για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης προκαλεί υστερία στην Τουρκία



    ΣΧΟΛΙΑ