• Media

    Ελληνοφρένεια: Η απάντηση των πρωταγωνιστών για το κόψιμο της εκπομπής

    • NewsRoom


    Με τον δικό τους, ιδιαίτερο πάντα, τρόπο σχολίασαν οι άνθρωποι της Ελληνοφρένειας την απόφαση να κοπεί αιφνιδίως από το πρόγραμμα του Alpha η εκπομπή.

    Όπως χαρακτηριστικά είπαν μέσα από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον Real FM, «είναι η δεύτερη φορά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης που κόβεται βιαίως μια σατιρική εκπομπή. Πρώτη φορά ήταν με την εκπομπή της Μαλβίνας. Δεν υπάρχει βέβαια συσχετισμός αλλά είναι ένα γεγονός».

    Και σχολίασαν καυστικά: «Όταν εμείς πήγαμε στον Alpha κόπηκαν οι Οικογενειακές Ιστορίες, τώρα που κοπήκαμε εμείς αρχίζουν πάλι οι Οικογενειακές Ιστορίες».

    Όπως είπαν, τον τελευταίο καιρό το κλίμα ήταν κακό. «Αν θες να κρατήσεις σατιρική εκπομπή υπάρχουν λύσεις, μπορείς να αλλάξεις ώρα, να ρίξεις το μπάτζετ. Αν θες μια τέτοια εκπομπή βρίσκεις τρόπο. Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας, μονάχα λογοκρίνεται. Το κλίμα είναι το βασικότερο κριτήριο για εμάς, ειδικά έτσι όπως είναι τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια με τις ώρες εργασίας και τις πληρωμές. Αν δεν είναι καλό το κλίμα δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο. Έτσι, δεν προλάβαμε καν να κάνουμε το τελευταίο επεισόδιο όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, είχαμε ένα άγαρμπο τέλος», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κώστας Μπακογιάννης: Το καυστικό σχόλιο για την διακοπή της εκπομπής «Ελληνοφρένεια»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κομμένη η πλάκα και η Ελληνοφρένεια από τον Άλφα. Γιατί;;;



    ΣΧΟΛΙΑ