Την ξαφνική διακοπή της εκπομπής του Alpha «Ελληνοφρένεια» σχολίασε χιουμοριστικά μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης. «Τσολιά θα μας λείψεις, μην ακούσω όμως για γκαντεμόσογα και αηδίες, μετά από μένα βγήκαν και ο Παππάς και ο Άδωνις! Για να μην πω για την Ζωή», έγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στο Facebook.
Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησε τον τσολιά της Ελληνοφρένειας, αφήνοντας μπηχτές για την οικογενειακή γκαντεμιά.
Δείτε την ανάρτηση:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κομμένη η πλάκα και η Ελληνοφρένεια από τον Άλφα. Γιατί;;;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Μπακογιάννης: Το μωρό, ο Κουφοντίνας και το «εάν έχει κάνει μπάφο» (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κώστας Μπακογιάννης: Ολοκληρώνεται το έργο διαχείρισης λυμάτων στο Καρπενήσι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Trump: Λανσάρει τα «Trump Accounts» με τελετή στο Λευκό Οίκο – Επενδύσεις για παιδιά με στήριξη Wall Street
- Κλάους Σβαμπ: Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ καταγγέλλει πως βρήκε μηχανισμό παρακολούθησης στο σπίτι του
- Μπενιαμίν Νετανιάχου: Αντίθετος στην πώληση F-35 στην Τουρκία
- FIFA: Απορρίφθηκε το αίτημα της Βελγικής Ομοσπονδίας για τον Μπαλογκούν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.