Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει τα γενέθλιά του και η σύζυγός του, Ελένη Ράντου του ευχήθηκε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.
Ο γνωστός τραγουδιστής φέτος κλείνει τα 70 του χρόνια, και αποφάσισε να τα γιορτάσει με την οικογένειά του και αγαπημένους του φίλους.
«Happy Birthday to you», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.
https://www.facebook.com/35064893455/photos/pcb.10157312546418456/10157312546243456/?type=3&theater
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Βρετανία, Sprint: Νίκη Αντονέλι
- Crédit Agricole: Αύξησε το ποσοστό της στο 29,3% στην Banco BPM με φόντο τον «αγώνα» για τη Monte Paschi
- Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά Κέρκυρας, σηκώθηκαν και εναέρια μέσα (Βίντεο)
- Συναγερμός στη Ρόδο: Φωτιά στον Ατάβυρο – Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.