• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: Το Instagram Live με τη Νατάσα Θεοδωρίδου – Τι αποκάλυψε για την επιστροφή της στο MEGA

    • NewsRoom


    Παρέα στο Instagram μάς κράτησαν το βράδυ της Κυριακής η Ελένη Μενεγάκη και η Νατάσα Θεοδωρίδου, οι οποίες έκαναν ένα Live για τους θαυμαστές τους.

    Από τη μία η Ελένη Μενεγάκη είχε στο πλευρό της τον αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο και από την άλλη η Νατάσα Θεοδωρίδου τον φίλο και συνάδελφό της, Πέτρο Ιακωβίδη.

    Διασκέδασαν με γνωστές επιτυχίες των τραγουδιστών, ενώ οι δύο φίλες δεν σταμάτησαν στιγμή να πειράζει η μία την άλλη, με την παρουσιάστρια να θέλει να μάθει λίγα περισσότερα πράγματα για τον Ιακωβίδη. Μάλιστα, ρώτησε την κουμπάρα της αν ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση. Η ερώτηση αυτή έκανε τον Πέτρο Ιακωβίδη να πνιγεί με το ποτό του και τη Νατάσα να ξεσπάσει σε γέλια χωρίς να δώσουν όμως απάντηση.

    Άλλο ένα ωραίο στιγμιότυπο ήταν όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε πως ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Ελένης Μενεγάκη είναι το «Φεγγάρι μου». Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πριν χρόνια όταν είχε βγάλει το τραγούδι, η Ελένη είχε πάει σε ένα μαγαζί που τραγουδούσε και με πολύ νάζι της είχε ζητήσει να πάρει ένα πρόσωπο τηλέφωνο και να πει αυτό το τραγούδι. Πράγμα που έγινε.

    Δεν έλειψε βέβαια η αναφορά στο νέο ξεκίνημα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. . Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως η εκπομπή της θα βγει νωρίς, συγκριτικά με τις άλλες χρονιές που έκανε πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

    «Φέτος θα ξεκινήσω νωρίς», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, ενώ επεσήμανε πως ψάχνουν κόσμο για να τη στελεχώσει.

    Τέλος και επειδή ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος δεν έκανε καθόλου την εμφάνισή του στο live, η Ελένη Μενεγάκη μόνη της αποκάλυψε πως ο σύζυγός της λείπει στην Άνδρο.

    «Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν ήταν εδώ, είναι στην Άνδρο γιατί πολύ θα το γλένταγα». Από την πλευρά της η Νατάσα Θεοδωρίδου σχολίασε πως ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ο απόλυτος γλετζές και επιβεβαίωσε πως το επόμενο γλέντι θα γίνει και με εκείνον στην παρέα.

    Δείτε απόσπασμα από το Instagram Live:

    Διαβάστε επίσης:

    Στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη – Η επίσημη ανακοίνωση

    Νατάσα Θεοδωρίδου: Στο MEGA η αυθεντική λαϊκή φωνή από τη Θεσσαλονίκη που κατέκτησε τις αθηναϊκές πίστες

    Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με τον Μάκη Παντζόπουλο και η συγκίνηση με τη Θεοδωρίδου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ