ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανυπομονησία περιμένει η Ελένη Μενεγάκη να αρθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας και να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής.
Μάλιστα, παραδέχθηκε πως αυτό που της έχει λείψει περισσότερο είναι να περπατήσει κάπου όπου να αισθάνεται πως υπάρχει θάλασσα.
Τότε, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της πρότεινε να ταξιδέψει στην Άνδρο στις αρχές Ιουνίου, η παρουσιάστρια όμως φοβάται και δεν σκοπεύει να πάει στον επίγειο παράδεισό της σύντομα, αλλά ονειρεύεται από τώρα τις ξέγνοιαστες στιγμές της στο νησί.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Άλμα πάνω από τα 4.100 δολ. – Το ασφαλές καταφύγιο επιστρέφει εν μέσω της κρίσης ΗΠΑ-Ιράν
- Νέα πρόκληση της Τουρκίας: Προχωρά σε έρευνες για τον υποθαλάσσιο αγωγό προς τα κατεχόμενα
- Πρώτο Ρομποτικό Workshop για φοιτητές Ιατρικής στο Metropolitan Hospital
- Resilience Stories: Ο Κώστας Λαγουβάρδος μιλά για την κλιματική κρίση και την ανθεκτικότητα του αύριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.