• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

    Ελένη Μενεγάκη


    Μόλις μία ημέρα μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση, η Ελένη Μενεγάκη, αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της μερικές ακόμα φωτογραφίες και να τις συνοδεύσει με ένα όμορφο και συγκινητικό κείμενο.

    «Λίγες στιγμές ακόμα από χτες …στιγμές εκτός τηλεοπτικού φακού … λίγο πριν την εκπομπή και μέσα από την εκπομπή πίσω από τις κάμερες ! Η αγκαλιά και τα χαμογέλα με τον σκηνοθέτη της τελευταίας μου χρονιάς ( Νίκο Αγγελόπουλε ήσουν υπέροχος , σ ευχαριστώ που με συνόδεψες με αγάπη , φροντίδα , υπομονή και γέλιο) … η αγκαλιά της Λάουρας μου … η φωτο που είμαστε όλοι μαζί την ημέρα της γιορτής μου ( όταν ανακοίνωσα ότι φεύγω ) τότε που ξάφνιασα για άλλη μια φορά τους συνεργάτες αλλά κ την οικογένειά μου …το ήξεραν αλλά …και οι κάμερες … πάντα στην ζωή μου … κι εγώ εκεί για εσάς και εσείς για εμένα ! Τώρα σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες … θα πάρω τον χρόνο μου …. εδώ θα τα λέμε πια … χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού , αυθόρμητα , μπορεί να σας ανεβάζω 10 φώτο στην σειρά η μπορεί να χάνομαι για μέρες …. μην με παρεξηγήσετε … θα είμαι πάντα η Ελένη …σας!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

    View this post on Instagram

    Λιγες στιγμες ακομα απο χτες …στιγμες εκτος τηλεοπτικου φακου … λιγο πριν την εκπομπη και μεσα απο την εκπομπη πισω απο τις καμερες ! Η αγκαλια και τα χαμογελα με τον σκηνοθετη της τελευταιας μου χρονιας ( Νικο Αγγελοπουλε ησουν υπεροχος , σ ευχαριστω που με συνοδεψες με αγαπη , φροντιδα , υπομονη και γελιο) … η αγκαλια της Λαουρας μου … η φωτο που ειμαστε ολοι μαζι την ημερα της γιορτης μου ( οταν ανακοινωσα οτι φευγω ) τοτε που ξαφνιασα για αλλη μια φορα τους συνεργατες αλλα κ την οικογενεια μου …το ηξεραν αλλα … και οι καμερες … παντα στην ζωη μου … κι εγω εκει για εσας και εσεις για εμενα ! Τωρα σιγα σιγα θα κανω λιγο πισω απο τα φωτα και τις καμερες … θα παρω τον χρονο μου …. εδω θα τα λεμε πια … χωρις προγραμμα και ραντεβου , αυθορμητα , μπορει να σας ανεβαζω 10 φωτο στην σειρα η μπορει να χανομαι για μερες …. μην με παρεξηγησετε … θα ειμαι παντα η Ελενη …σας ! #eleni #elenitsa

    A post shared by @ elenimenegaki on



    ΣΧΟΛΙΑ