• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: «Η μόνη που βγαίνει εκτός, είμαι εγώ» (video)

    Ελένη Μενεγάκη


    Λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με την έξοδό της από τον Alpha και την τηλεόραση γενικότερα.

    Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε ότι η μόνη που βγαίνει «εκτός» είναι εκείνη, ενώ η υπόλοιπη παρέα της θα συνεχίσει κανονικά στα τηλεοπτικά δρώμενα.

    Συγκεκριμένα, λίγο πριν δώσει το διαφημιστικό διάλειμμα, η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία ρίχνει αυλαία την Τετάρτη 1η Ιουλίου δήλωσε, κοιτάζοντας την κάμερα:

    «Για να μην γίνονται μπερδέματα, επειδή αυτό το θα μας λείψετε το έχω ακούσει κι άλλες φορές, η μόνη που βγαίνει εκτός είμαι εγώ. Τα παιδιά θα τα βλέπετε. Δεν ξέρω αν θα είναι στην ίδια εκπομπή, σε άλλες εκπομπές, σε αυτό το κανάλι, σε άλλο… Πάντως, θα τα βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι η μόνη που βγαίνω εκτός. Η παρέα, βέβαια, σπάει, αλλά τα παιδιά θα υπάρχουν.

    Επειδή το ακούω κάθε φορά, λέω πρέπει να το διορθώσω κάποια στιγμή γιατί δεν θέλω να νομίζουν ότι επειδή φεύγω εγώ φεύγουν όλοι. Μόνο εγώ φεύγω, όλοι οι άλλοι εδώ θα είναι. Εδώ, γύρω γύρω».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ