ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή της, παρά το γεγονός ότι αρκετές εκπομπές διεκόπησαν για προληπτικούς λόγους λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.
Μάλιστα, με σκοπό να προστατευθεί η ίδια, αλλά και να περάσει το μήνυμα της ατομικής ευθύνης και προστασίας, βγήκε με γάντια μιας χρήσης και φυσικά κράτησε τις αποστάσεις με τους δύο συνεργάτες της που ήταν στο πλατό.
Οι μόνοι συνεργάτες που μέχρι τώρα είναι μαζί της στο πλατό και κάθονται ο ένας σε απόσταση από τον άλλο, είναι οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Τάσος Τεργιάκης.
Βέβαια, και οι συνεργάτιδές της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και της Μαντώ Γαστεράτου, βρίσκονται στο πλατώ πίσω από τις κάμερες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS: Περιορισμένο το άμεσο κόστος των δασμών Τραμπ – Οι πραγματικές επιπτώσεις έρχονται το 2026
- Τουρκία: Αγορά δύο γεωτρύπανων φυσικού αερίου, σύμφωνα με Τουρκικό δημοσίευμα – Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πράσινο φως στην εξαγορά της «Ελληνικές Φάρμες» από τη Leader
- Η Aluma Hotels & Resorts ανακοινώνει το επίσημο άνοιγμα του Adia Aluma Athens, μέλους της συλλογής Curio Collection by Hilton
