ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή της, παρά το γεγονός ότι αρκετές εκπομπές διεκόπησαν για προληπτικούς λόγους λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.
Μάλιστα, με σκοπό να προστατευθεί η ίδια, αλλά και να περάσει το μήνυμα της ατομικής ευθύνης και προστασίας, βγήκε με γάντια μιας χρήσης και φυσικά κράτησε τις αποστάσεις με τους δύο συνεργάτες της που ήταν στο πλατό.
Οι μόνοι συνεργάτες που μέχρι τώρα είναι μαζί της στο πλατό και κάθονται ο ένας σε απόσταση από τον άλλο, είναι οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Τάσος Τεργιάκης.
Βέβαια, και οι συνεργάτιδές της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και της Μαντώ Γαστεράτου, βρίσκονται στο πλατώ πίσω από τις κάμερες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φόνος στο Μονακό: Ποιος ήταν ο δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης Έντμοντ Σάφρα, πώς έχτισε την αυτοκρατορία του και τελικά, ποιος ευθύνεται για τον θάνατό του;
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στην τελική ευθεία η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού – Στα ταμεία του Δημοσίου έως 1,3 δισ. ευρώ
- Αποκάλυψη για ΔΕΣΦΑ: Τέλος η Μαρία Ρίτα Γκάλι από CEO – Οι λόγοι που οδηγούν στην αποχώρησή της μετά από 5 χρόνια
- Τι λέει το smart money για Πειραιώς, Metlen και JUMBO, γιατί έδιωξαν την Μαρία Ρίτα Γκάλι, τι συμβαίνει με Προκοπίου και Αστέρα, ο λογιστής των ΕΑΣ, και μια συνάντηση με σημασία του ΚΜ στο σπίτι του Μανιά