ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο σοβαρός Δημητρολόπουλος στο «Βήμα», ένα «αυτογκόλ» στην ΕΡΤ, το «ύποπτο» χόμπι του Κοκλώνη, η Κουτσαυτάκη επιστρέφει, τι θα γίνει με το Open, μια παραίτηση σοκ στον ΣΚΑΙ
Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Χατζίδου, η οποία πριν από μερικούς μήνες υποδέχτηκε μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου το πρώτο τους παιδί.
Πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία οικογενειακή φωτογράφιση με το νέο μέλος της οικογένειας, την δύο μηνών κορούλα τους.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, κρατά στα χέρια την κόρη της, στην οποία θα δώσουν το όνομα Μελίτα-Δήμητρα, ενώ ο γυμναστής αγκαλιάζει τρυφερά τις γυναίκες της ζωής του.
Και οι δύο δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους πάνω από το μικρό θαύμα που ήρθε στη ζωή τους και τους ολοκλήρωσε.
Δείτε την φωτογραφία:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα Ναυπηγεία και ποιοι ερίζουν για τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ελευσίνας
- Σίδνεϊ: Μουσουλμάνος φοιτητής από το Πακιστάν ο ένας δράστης του αιματοκυλίσματος – Η στιγμή που πολίτης τον αφοπλίζει
- Χρυσοχοΐδης: Ψευδείς οι καταγγελίες για αστυνομική βία στα αγροτικά μπλόκα
- Το νέο σχέδιο εξωστρέφειας της Ελλάδας: 760 δράσεις σε 70 χώρες