• LIFE&STYLE

    Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψαν το όνομα του μωρού που περιμένουν

    χατζιδου παυλου

    Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου


    Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» βρέθηκαν χθες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου και μίλησαν για τη σχέση τους, το παιδί που περιμένουν, αλλά και την προσωπική ιστορία του Ετεοκλή, που του στέρησε το πόδι του.

    Ο Γρηγόρης τους ρώτησε για την γνωριμία τους, αλλά και για το πόσο γρήγορα εξελίχθηκαν όλα μεταξύ τους. Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ από τότε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε η σχέση τους και πόσο ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του συντρόφου της.

    Κουφέτα τον Ιούνιο!

    Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μίλησαν επίσης και για τον επικείμενο γάμο τους, που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους. Όπως αποκάλυψαν, τον Ιούνιο θα τελέσουν τον πολιτικό γάμο, ενώ ο θρησκευτικός τους γάμος θα γίνει αργότερα, αφού έχουν αποφασίσει να τον συνδυάσουν με τη βάφτιση της κόρης τους.

    Το όνομα της κόρης τους

    Το ζευγάρι δεν αποκάλυψε μόνο αυτά, αλλά εκμυστηρεύτηκε στο Γρηγόρη και το κοινό του και το όνομα που έχει αποφασίσει να δώσει στο μωρό που περιμένει. Όπως είπαν συγκεκριμένα, η μικρή τους θα πάρει δύο ονόματα, Μελίτα και Δήμητρα. To Μελίτα είναι το όνομα που διάλεξαν, επειδή τους άρεσε και το Δήμητρα, επειδή έτσι λένε τη μητέρα του Ετεοκλή. Οι δυο τους μάλιστα, είπαν ότι τα σχέδιά τους για το όνομα του παιδιού δε τα είχαν μοιραστεί ακόμη ούτε με τις οικογένειές τους, εκπλήσσοντας ακόμη περισσότερο το Γρηγόρη.

    Σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κλίμα, ο Ετεοκλής αναπόλησε τη βραδιά που, μια συμπλοκή σε μαγαζί που δούλευε, είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει το ένα του πόδι. Ο ίδιος μίλησε για τις κρίσιμες ώρες του τραγικού συμβάντος, καθώς και για τη ζωή του μετά από αυτό, κάνοντας μια καινούρια αρχή και έχοντας βρει τον τρόπο το συμβάν αυτό να μην αποτελεί καθόλου πρόβλημα στην καθημερινότητά του, προσπαθώντας να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα και σε άλλους ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

    Όταν ο Γρηγόρης ξάπλωσε με την Ελένη

    Από τις αστείες στιγμές της βραδιάς, μάλιστα, ήταν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκμυστηρεύτηκε στον Ετεοκλή ότι έχει κοιμηθεί με την Ελένη Χατζίδου. Φυσικά επρόκειτο για κάποιο τηλεοπτικό γύρισμα στο παρελθόν, ωστόσο φάνηκε πως ο γνωστός γυμναστής και πρωταθλητής δεν αστειεύεται με αυτά. Όταν ο παρουσιαστής του αποκάλυψε την ιστορία του με την Ελένη Χατζίδου, εκείνος αγρίεψε αρχικά, όμως όταν ο Γρηγόρης του εξήγησε ότι επρόκειτο για γύρισμα και τίποτα παραπάνω, εκείνος ηρέμησε και φυσικά το γύρισε στην πλάκα αφού όπως είπε είχε δει το βίντεο και ήξερε ακριβώς τι είχε συμβεί ανάμεσά τους.



    ΣΧΟΛΙΑ