• LIFE&STYLE

    Έλενα Χριστοπούλου: «Φυσικά βγήκε λάθος Σταρ Ελλάς η Ιωάννα Μπέλλα»

    • NewsRoom

    Έλενα Χριστοπούλου


    Η μέντορας των μοντέλων του Greece’s Next Top Model, Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρω1νό για το δημοφιλές ριάλιτι του Star, την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

    Όπως δήλωσε η ίδια: «Έγινα booker μοντέλων, γιατί έτσι ήρθαν τα πράγματα στη ζωή μου. Είμαι 43 και κάνω αυτή τη δουλειά 20 χρόνια. Μόνιμα μαλώνω για τα μοντέλα μου γιατί δεν είναι ζώα, είναι άνθρωποι».

    Η Έλενα Χριστοπούλου είναι booker της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και όπως αποκάλυψε: «Η Ηλιάνα οφείλει την επιτυχία της κατά 60% στο χαρακτήρα της και μόνο, η εξωτερική της εμφάνιση ερχόταν πάντα δεύτερη».

    Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι μερικές φορές στη δουλειά της κάνει τα μοντέλα να κλαίνε, ωστόσο σχετικά με το περιστατικό με την Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία έπαθε κρίση πανικού την ώρα της υποβρύχιας φωτογράφισης και εν τέλει αποχώρησε, ανέφερε πως:

    «Η παραγωγή έχει ψυχολόγο, ναυαγοσώστη και οποιονδήποτε χρειαστεί να επέμβει. Οι άνθρωποι που μπαίνουν στα ριάλιτι έχουν υπογράψει τι μπορούν να κάνουν και τι όχι. Η Σοφία είχε μια κακή εμπειρία πριν 4 χρόνια, όχι ως μωρό. Και φίλη μου να ήταν θα προσπαθούσε να τη βοηθήσω να το ξεπεράσει. Η Σοφία τα έβαλε με τον εαυτό της που δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει η Σοφία στα επόμενα επεισόδια, δεν είμαι η παραγωγή».

    Η μέντορας του GNTM δεν παρέλειψε να σχολιάσει την στέψη της Ιωάννας Μπέλλα ως Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία και την απόρριψη που δέχτηκε από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι. Όπως δήλωσε η ίδια, την Μπέλλα δεν θα την αναλάμβανε, καθώς δεν είναι του στυλ της, αλλά είναι ένα κορίτσι της υπερβολής.

    Μάλιστα, δεν δίστασε να επισημάνει ότι «Φυσικά βγήκε λάθος Σταρ Ελλάς η Ιωάννα Μπέλλα, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την ηλικία της από το παρουσιαστικό της».

    βικυ-καγια-ιωαννα-μπελλα

    Όσο για την ίδια την Έλενα Χριστοπούλου, αποκάλυψε πως έχει κάνει μπότοξ και αισθητική επέμβαση στα χείλη της, ωστόσο αυτό δεν αφορά κανέναν, καθώς δεν είναι μοντέλο.

    ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
    Η Μέντορας του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βίκυ Καγιά: «Τότε στα backstage των shows διαβάζαμε ή πλέκαμε πουλόβερ»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρα για την Έλλη Στάη και το πρόγραμμα του Open – Νούμερα τηλεθέασης και αντιδράσεις από Twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για My Style Rocks: «Η Αραβανή το πήγαινε καλύτερα από την Σπυροπούλου»



    ΣΧΟΛΙΑ