• LIFE&STYLE

    Εκτός Εντατικής η Μαντόνα – «Είχαμε προετοιμαστεί για το χειρότερο», λένε συγγενείς

    • NewsRoom
    Μαντόνα

    Μαντόνα


    Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της Μαντόνα, μετά την είδηση ότι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το Σάββατο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου εισήχθη στην Εντατική.

    Μόλις χθες, Τετάρτη και αφού η βασίλισσα της Ποπ απέφυγε τον κίνδυνο και βγήκε από την Εντατική, ο επί πολλές δεκαετίες μάνατζέρ της, Γκάι Οσίρι αποκάλυψε ότι το περασμένο Σάββατο, η Μαντόνα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη.

    Παράλληλα, ο ίδιος ενημέρωσε ότι η πολυαναμενόμενη Παγκόσμια Περιοδεία «Madonna: The Celebration Tour», που θα ξεκινούσε στο Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

    Ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας έδωσε και η γνωστή κωμικός και παρουσιάστρια, Ρόζι Ο’ Ντόνελ, η οποία διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις μαζί της, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, όπου έγραψε: «Αισθάνεται καλά».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Rosie O’Donnell (@rosie)

    Το Page Six μεταδίδει ότι ενόψει της περιοδείας της, έκανε 12ωρες εξαντλητικές πρόβες στο Nassau Coliseum στην περιοχή του Λονγκ Άιλαντ επί πολλές εβδομάδες, μέχρι που το Σάββατο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

    Πηγές λένε στο ίδιο Μέσο πως διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ. Πλέον, όμως, έχει αποσωληνωθεί και μεταφέρθηκε σε άλλο όροφο, σε κανονική κλίνη, με την πρωτότοκη κόρη της, Λούρδη Λεόν να παραμένει στο πλευρό της.

    Η Μαντόνα με την κόρη της, Λούρδη
    Η Μαντόνα με την κόρη της, Λούρδη

    «Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε»

    Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής Daily Mail, συγγενείς της 64χρονης ποπ σταρ εκμυστηρεύτηκαν πως «είχαμε προετοιμαστεί για το χειρότερο».

    «Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώριζε ποια κατεύθυνση θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε ο συγγενής της Μαντόνα, ο οποίος χαρακτήρισε τη νοσηλεία αυτή ως «ξυπνητήρι» για τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία πιστεύει ότι είναι άτρωτη πιέζοντας τον εαυτό της να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την περιοδεία, η οποία τελικά αναβλήθηκε λόγω της νοσηλείας της.

    «Γι’ αυτό και κανείς δεν είπε τίποτα από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα» πρόσθεσε ο ίδιος συγγενής. Κατά τον ίδιο η ξαφνική νοσηλεία της Μαντόνα ένωσε την οικογένειά της και της θύμισε ότι «δεν ζει την υγιεινή ζωή που θα έπρεπε για την ηλικία της. Πιστεύει ότι είναι ακόμα νεαρή γυναίκα ενώ δεν είναι».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Madonna (@madonna)

    Πάντως, κάθε συζήτηση για την αναβολή της περιοδείας έχει απαγορευτεί στο δωμάτιο υπό τον φόβο ότι κάτι τέτοιο ενδέχεται να προκαλέσει αναστάτωση στην τραγουδίστρια.

    «Οτιδήποτε αφορά στη δουλειά της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας, έχει πάει πίσω και κανείς δεν επιτρέπεται να μιλάει γι’ αυτό γιατί θα τα “χάσει”. Η Μαντόνα θα βάλει την καριέρα και τη δόξα της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει», δήλωσε η ίδια πηγή.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Guy Oseary (@guyoseary)

    Το τελευταίο διάστημα η Μαντόνα ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόβες της, ενώ στις 20 Ιουνίου, τέσσερις ημέρες πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, έγραφε σε λεζάντα φωτογραφίας: «Η ηρεμία πριν την καταιγίδα…».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Madonna (@madonna)

    Πηγή στο Page Six λέει πως η ίδια δε θέλει να ακυρώσει τις συναυλίες, περνούσε πολύ καλά στις πρόβες και θέλει να επιστρέψει μόλις είναι έτοιμη.

    Το πρωτοσέλιδο της Daily Mail
    Το πρωτοσέλιδο της Daily Mail

    Η ανάρτηση του Guy Oseary στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Guy Oseary (@guyoseary)

    Διαβάστε επίσης:

    Christie’s: Με «Sex», Μαντόνα και συμμετοχή Saint Laurent

    Η Μαντόνα παραδέχεται ότι έκανε πλαστικές – «Θαυμάστε με τώρα που ξεπρήστηκα!»

    Μαντόνα: Ανέβασε την αφίσα για τη βοήθεια της ΕΜΑΚ στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

    Υποβρύχιο Titan: Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα



    ΣΧΟΛΙΑ