• LIFE&STYLE

    Έκπληξη: Ιερομόναχος ετοιμάζεται να χειροτονηθεί ο πρώην αστρολόγος Νίκος Χορταρέας!

    • NewsRoom

    Νίκος Χορταρέας


    Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του πραγματοποίησε ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της πίστης και να χειροτονηθεί ιερομόναχος.

    Η χειροτονία του «πατέρα Κυπριανου», όπως επέλεξε να αποκαλείται πλέον ο πρώην αστρολόγος, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το ΤLIFE, ο κ. Χορταρέας παραδέχτηκε ότι αλλάζει τη ζωή του. «Δεν χειροτονήθηκα ακόμα αλλά προετοιμάζομαι είναι αλήθεια. Η χειροτονία μου θα γίνει μέχρι τέλος του Ιουλίου ή το πολύ μέχρι τον 15αύγουστο» είπε χαρακτηριστικά.

    Την επικείμενη χειροτονία του επιβεβαίωσε, μιλώντας στο εκκλησιαστικό σάιτ ekklisiaonline.gr, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης:

    «Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων. (…) Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους. Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια.Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε; Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους».

    Η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά αγκάλιασε την μεταστροφή του αστρολόγου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θέλει πλέον να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Ο Νίκος Χορταρέας το 2016 είχε συλληφθεί στην Κύπρο για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, ενώ το 2014 είχε πέσει στα δίχτυα του ΣΔΟΕ όταν είχε «ξεχάσει» να δηλώσει 710.000 ευρώ στην Εφορία



    ΣΧΟΛΙΑ