• LIFE&STYLE

    Έγκυος η Rihanna στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφο της Asap Rocky

    • NewsRoom
    Η Rihanna περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφο της Asap Rocky

    Η τραγουδίστρια Rihanna


    Η Rihanna, η 33χρονη τραγουδίστρια, fashion icon και ιδιοκτήτης των Fenty Beauty και Fenty X Savage, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ Asap Rocky.

    Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε έξω στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο, όπου η Rihanna εμφανίστηκε φορώντας ένα μακρύ ροζ σακάκι, δείχνοντας την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

    Τα υπερμεγέθη εξωτερικά της ρούχα ξεκούμπωσαν στο κάτω μέρος για να αποκαλύψουν την φουσκωμένη κοιλιά της, στολισμένο με χρυσό σταυρό με πολύχρωμα κοσμήματα.

    Σε μια από τις πιο γλυκές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο Χάρλεμ, όπου μεγάλωσε ο A$AP Rocky, ο ράπερ φιλάει τη μέλλουσα μαμά στο μέτωπό της καθώς απολαμβάνουν μια χιονισμένη βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

    Η Rihanna με τον σύντροφο της ASAP Rocky

    Το ζευγάρι ήταν για πολλά χρόνια φίλοι, καθώς έχουν συνεργαστεί μαζί σε παραγωγές τραγουδιών, ενώ στα τέλη του 2020 ξεκίνησε η ερωτική τους σχέση.

    Τον Μάιο, ο A$AP Rocky μίλησε στο περιοδικό GQ για το ειδύλλιό του με τη Rihanna, αποκαλώντας την «την αγάπη της ζωής μου». Όταν ρωτήθηκε πώς ήταν να είσαι σε μια σχέση, είπε, «Πολύ καλύτερα. Πολύ καλύτερα όταν έχεις την “Την μοναδική”. Νομίζω ότι όταν ξέρεις, ξέρεις. Αυτή είναι η Μία.»

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ