• LIFE&STYLE

    Έγκυος η Νικολέττα Ράλλη! Αυτό είναι το φύλο του μωρού της

    • NewsRoom

    Νικολέττα Ράλλη


    Το πρώτο της παιδί περιμένει η Νικολέττα Ράλλη με τον σύντροφό της και επιχειρηματία, Μιχάλη Ανδρούτσο.

    Η γλυκιά παρουσιάστρια και ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ όλον αυτόν τον καιρό κατάφερε να την κρατήσει μυστική.

    Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε το φύλο του μωρού τους. Όπως είπε περιμένουν κοριτσάκι, ενώ δηλώνει πολύ ευτυχισμένη, αφού σύντομα θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία.

    Μετά τον «επεισοδιακό» χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη, η Νικολέττα Ράλλη βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού άνδρα, τον οποίο, μάλιστα, γνώρισε μέσω της Τζένης Μπαλατσινού.

    Μιχάλης Ανδρούτσος και Νικολέττα Ράλλη

    Όπως φημολογείται πρόκειται για προξενιό, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, πέτυχε, αφού η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

    Ο Μιχάλης Ανδρούτσος διατηρεί από κοινού με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα το Scala Vinoteca, στην οδό Σίνα.

    Μιχάλης Ανδρούτσος

    Τον Δεκέμβριο του 2018, πριν την μεγάλη επανασύνδεσή της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού εθεάθη να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο με τον Μιχάλη Ανδρούτσο.

    Αν και οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει τότε από την συγκεκριμένη έξοδο έκαναν όλους να αναρωτιούνται για το ενδεχόμενο ενός καινούργιου φλερτ της παρουσιάστριας, οι δυο τους ήταν απλά καλοί φίλοι και τίποτα περισσότερο.

    μπαλατσινου_ανδρουτσος
    Τζένη Μπαλατσινού και Μιχάλης Ανδρούτσος /Φωτογραφία: Papadakis Press
    μπαλατσινου_ανδρουτσος
    Τζένη Μπαλατσινού και Μιχάλης Ανδρούτσος /Φωτογραφία: Papadakis Press



    ΣΧΟΛΙΑ