• LIFE&STYLE

    Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα (pics)

    • NewsRoom
    Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία

    Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία


    Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

    Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανάρτησε δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

    Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε η φήμη ότι η επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι έγκυος, αφού πήρε την απόφαση να ακυρώσει ξαφνικά την καλοκαιρινή περιοδεία της, ενώ δεν έκανε καθόλου συζητήσεις για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τον φετινό χειμώνα.

    Παράλληλα, οι αναρτήσεις της στα social media είχαν μειωθεί, με όλους να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

    Πλέον, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα δημόσια.

    «+1», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram, μαζί με δύο emojis.

    Στις εικόνες απεικονίζεται η ίδια να βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι δίπλα στον Ισπανό ποδοσφαιριστή και να χαμογελάει φορώντας τα εσώρουχά της και την κοιλιά της να ξεπροβάλλει, εμφανώς φουσκωμένη.

    Γρήγορα τα σχόλια κάτω από το post πήραν «φωτιά», με διάσημους και θαυμαστές να σπεύδουν να στείλουν τις ευχές τους στην τραγουδίστρια του El Telephone.

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία
    Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία
    Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία
    Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

    Η γνωριμία, ο χωρισμός και η επανένωση

    Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βρίσκονται μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια. Παρά τη σχέση από απόσταση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, οι δυο τους παραμένουν αχώριστοι και πλέον σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

    Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα κάπου το 2016 και ο τότε άσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία να τη φλερτάρει. Έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του.

    Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή την Eurovision, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο, κυνήγησε διεθνή καριέρα με αποτέλεσμα η σχέση τους να περάσει κρίση και να χωρίσουν για κάποιο διάστημα. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, η τραγουδίστρια έμεινε τρεις μήνες στο Λος Άντζελες, όπου έκανε επαγγελματικά meeting με ξένους παραγωγούς.

    Αλμπέρτο Μποτία και Ελένη Φουρέιρα
    Αλμπέρτο Μποτία και Ελένη Φουρέιρα

    Λίγους μήνες αργότερα, όμως, ήρθε η επανένωση.

    Αλμπέρτο Μποτία και Ελένη Φουρέιρα
    Αλμπέρτο Μποτία και Ελένη Φουρέιρα

    Στις αρχές του 2021, ο Αλμπέρτο Μποτία φέρεται να χάρισε στην Ελένη Φουρέιρα ένα εντυπωσιακό μονόπετρο ζητώντας της να τον παντρευτεί. Αν και ο γάμος δεν έχει γίνει ακόμα, ο μεταξύ τους δεσμός γίνεται ακόμα πιο δυνατός, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

    Διαβάστε επίσης:

    Λαμπερός γάμος στα Χανιά για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση



    ΣΧΟΛΙΑ