• LIFE&STYLE

    Έχετε λογαριασμό στο LinkedIn πριν το 2012; Γιατί πρέπει να τον διαγράψετε αυτή τη στιγμή!

    linkedin


    Όλο και περισσότερο άγχος προκαλεί στους χρήστες των social media, το γεγονός ότι απαιτούνται ολοένα και πιο πολλά προσωπικά τους στοιχεία από τις πλατφόρμες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε κίνδυνο υποκλοπής από χάκερ.

    Οι φόβοι έγιναν μία θλιβερή πραγματικότητα για χρήστες του LinkedIn, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι πριν το 2012 στην πλατφόρμα.

    Χάκερ με την επωνυμία “Peace” κατόρθωσε το 2012 να παραβιάσει τα στοιχεία από  εκατομμύρια λογαριασμούς του LinkedIn, με αποτέλεσμα κωδικοί, μηνύματα στα social media και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πολλά άλλα προσωπικά στοιχεία των χρηστών να βρίσκονται εκτεθειμένα στα χέρια του χάκερ, ο οποίος σκοπεύει να τα βγάλει στο… σφυρί.

    Ο “Peace” θα μεταφέρει τα στοιχεία σε μία πλατφόρμα μέσω της οποίας θα πουλήσει 117 εκατομμύρια λογαριασμούς για 2.200 δολάρια.

    Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκαν τουλάχιστον 3 νόμιμοι λογαριασμοί φυσικών προσώπων που κινδυνεύουν. Μετά από χιλιάδες σχόλια που πραγματοποιήθηκαν από χρήστες σε σχετικά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως η μόνη λύση είναι είτε η αλλαγή όλων των κωδικών και η διαγραφή των μηνυμάτων ή ακόμα καλύτερα η διαγραφή του λογαριασμού στο LinkedIn.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/afto-ine-krifo-simio-pou-tha-apothikevi-tonous-chrisou-megaliteri-trapeza-tou-kosmou/46409

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/i-gimnastiki-ton-drummer-pou-tini-na-gini-o-neos-ethismos-ton-athlofilon-video/46423



    ΣΧΟΛΙΑ