• LIFE&STYLE

    Δώρος Παναγίδης: Οι σπόντες για το Power of Love και το «κοινωνικό πείραμα»

    δωρος-παναγιδης

    Δώρος Παναγίδης


    Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV, ο πρώην παίκτης του Power of Love, Δώρος Παναγίδης, μίλησε για την εμπειρία που έζησε μέσα στο ριάλιτι, αλλά και τα αρνητικά συναισθήματα που ένιωσε καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στο Σπίτι.

    Όπως έδειξε το κοινό, ο Δώρος ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι μαζί με την Αθηνά Χρυσαντίδου. Παρά το γεγονός ότι αποτέλεσαν το πιο αγαπημένο ζευγάρι πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

    «Ένιωσα πειραματόζωο… Νιώθεις από ένα σημείο και μετά ότι χάνεις την αξιοπρέπεια σου. Δεν μπορείς να λειτουργείς σε διαδικασίες προγραμματισμένες και σχεδιασμένες – εννοώ στο οργανωτικό κομμάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Μάλιστα, υποστήριξε ότι τα έντονα συναισθήματα που γρήγορα εκδήλωσε ο ίδιος και η Αθηνά ήταν κάτι προγραμματισμένο από την παραγωγή και δεν το είχαν επιλέξει από μόνοι τους.

    «Αναφέρομαι στη διαδικασία και όχι στα συναισθήματα. Τα συναισθήματα ήταν αυθόρμητα», τόνισε ο πρώην παίκτης.

    δωρος-αθηνα
    Δώρος και Αθηνά

    Πώς οδηγήθηκαν στην απόφαση της αποχώρησης

    «Δεν ήταν απόφαση στιγμής, αλλά κάτι που είχαμε ήδη συζητήσει ως ενδεχόμενο και πιο πριν. Το είχαμε δηλαδή συζητήσει και στο παρελθόν και σε συνάρτηση με όλο αυτό το σκηνικό και ένα οικογένειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζα εκείνο το διάστημα, οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση», δήλωσε ο Δώρος Παναγίδης.

    Όσο για το γεγονός ότι έθεταν σε κίνδυνο τα κέρδη τους ως το πιο δημοφιλέστερο ζευγάρι του παιχνιδιού εκείνος απάντησε ότι, «Το σκεφτήκαμε, εννοείται. Αλλά ζυγίσαμε τα πράγματα και αποφασίσαμε ότι αυτό ήταν το σωστότερο να κάνουμε».

    αθηνα-δωρος
    Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Power of Love spoiler: Αποχώρηση-βόμβα από το σημερινό Gala-Ποιος παίκτης «θυσιάζεται» για το ταίρι του; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Στημένο το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας; Ποιος παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρηνεί το twitter με την αποχώρηση του Νάσου από το Survivor (video)



    ΣΧΟΛΙΑ