• LIFE&STYLE

    Δόμνα Μιχαηλίδου: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον σύντροφό της, Λεωνή Μαντωνάκη

    • NewsRoom
    Δόμνα Μιχαηλίδου, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

    Δόμνα Μιχαηλίδου, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων


    Χαμηλούς τόνους προτιμά να κρατά η Δόμνα Μιχαηλίδου σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, ωστόσο, πρόσφατα πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της, Λεωνή Μαντωνάκη.

    Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, απόλαυσε τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον νέο της σύντροφο, ο οποίος είναι ψυχίατρος στην Α΄ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου και διατηρεί το δικό του ιατρείο στο Κολωνάκι.

    Το ζευγάρι αν και διακριτικό μπροστά στον κόσμο, φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενο!

    Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Δόμνα Μιχαηλίδου είχε εξομολογηθεί πως δεν της μένει καθόλου χρόνος για προσωπική ζωή, ωστόσο, θα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια και να απολαύσει τη συντροφικότητα.

    «Τώρα που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος θα με βοηθούσε να είχα έναν άνθρωπο κοντά μου, τον δικό μου σύντροφο. Δεν είμαι πάρα πολύ καιρό μόνη μου, απλά πολλές φορές ένιωθα μόνη λόγω της δυσκολίας του πατέρα μου σε διάφορα επίπεδα. Εγώ διαχειρίστηκα όλη την αρρώστια του…» είχε εξομολογηθεί η ίδια τον Δεκέμβριο του 2022 στο περιοδικό OK!.

    «Θα έβγαινα με πολιτικό μου αντίπαλο. Δεν έχω βγει ακόμα αλλά ναι. Αν ήταν κάποιος από τη Χρυσή Αυγή, δεν νομίζω ότι θα είχα κάτι να πω μαζί του, παρά μόνο θα εκνευριζόμουν. Αν ήταν κάποιος τρομερός λαϊκιστής του ΣΥΡΙΖΑ, πάλι δεν θα μπορούσα, αλλά μπορώ να σκεφτώ ότι θα μπορούσα από κάποιο άλλο κόμμα. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου», είχε αποκαλύψει στο Night Out, ενώ συμπλήρωσε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη πως την έχει απορρίψει κάποιος που είχε ερωτευτεί παράφορα.

    «Αντιδρώ με στενοχώρια, με κλάματα. Όταν είμαι πολύ χαρούμενη το δείχνω, όταν είμαι στενοχωρημένη το δείχνω. Θέλω οικογένεια και παιδιά, θέλω να βρω έναν άνθρωπο που να με αγαπάει» είχε δηλώσει.

    Δόμνα Μιχαηλίδου και Λεωνής Μαντωνάκης
    Δόμνα Μιχαηλίδου και Λεωνής Μαντωνάκης / tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιατί χρειάστηκε ενδοφλέβια χορήγηση υγρών μετά τον αγώνα

    Η Dua Lipa επιβεβαιώσε τη σχέση της με τον γιο του Κώστα Γαβρά

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου 2023



    ΣΧΟΛΙΑ