• LIFE&STYLE

    Δολοφονήθηκε ανερχόμενος ράπερ στο σπίτι του στο Χόλιγουντ

    • NewsRoom


    Ο νεαρός ράπερ Pop Smoke σκοτώθηκε σε μια (πιθανή) ληστεία στο σπίτι του νωρίς το πρωί της Τετάρτης (19/2), αναφέρουν αξιωματούχοι του LAPD.

    Ο 20χρονος ανερχόμενος καλλιτέχνης βρισκόταν στο σπίτι του στο λόφο του Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες όταν δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν γύρω στις 4.30 π.μ., ανέφερε το TMZ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες τον πυροβόλησαν και τον άφησαν βαριά τραυματισμένο. Ο ράπερ μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Cedars-Sinai στο Δυτικό Χόλιγουντ, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματα του. Οι ύποπτοι διαφεύγουν της σύλληψης και δεν είναι σίγουρο αν ο ράπερ γνώριζε τους δολοφόνους του.

    Λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του νεαρού ράπερ, η επιτυχημένη ράπερ Νίκι Μινάζ, δημοσίευσε μία μια ανάρτηση με τη φωτογραφία του στο Instagram, γράφοντας: «Η Βίβλος μας λέει ότι η ζήλια είναι τόσο σκληρή όσο και ο τάφος. Απίστευτο. Rest In Peace, Pop». Το πραγματικό όνομα του Pop Smoke ήταν Μπασάρ Μπαράκ Τζάκσον και ήταν γνωστός για την επιτυχία του «Welcome to the Party», η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.

     



    ΣΧΟΛΙΑ