• LIFE&STYLE

    Δείτε το βίντεο που «λούζουν» τον Φερεντίνο στο καρναβάλι της Καλαμάτας

    • NewsRoom
    Φερεντίνος


    Και μετά τα παρατράγουδα από το καρναβάλι της Καλαμάτας με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος φέρεται να εκνευρίστηκε από «επιθέσεις» των καρναβαλιστών, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή του επεισοδίου.

    Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο παρουσιαστής δέχθηκε την επίθεση κάποιων παιδιών με αφρό, πράγμα που το προσπέρασε με χιούμορ. Στη συνέχεια ένα γκρουπ τον γέμισε αλεύρι, μια φάρσα που φαίνεται ξεπέρασε  το όριο της πλάκας και έκανε τον παρουσιαστή να φτάσει στο σημείο  να αποκαλέσει τους δράστες «μαλ…ες».

    Αλλά τα βάσανά του δεν είχαν τελειώσει. Μετά από δυο λεπτά, το επόμενο γκρουπ, και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος, βγήκε από το παράθυρο και τον μπουγέλωσε με μπύρα! Μάλιστα ο παρουσιαστής έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και του … ανταπέδωσε με σερπαντίνες!

    Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είπε «φεύγω, πάω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα», αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση αρκετά εκνευρισμένος!

    Στο βίντεο του Best News φαίνεται το αλεύρωμα του παρουσιαστή και ο ίδιος να προσπαθεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του. Και ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει το καρναβάλι επιτίθεται φραστικά στο γκρουπ που τον αλεύρωσε αποκαλώντας τα μέλη του μ…ες.

    Την αποκάλυψη είχε κάνει νωρίτερα και η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου που ήταν παρούσα στο σκηνικό και είχε γράψει στο Facebook: «Φερεντίνο πες αλεύρι…. Κι εκεί που είμαστε μες στη τρελή χαρά και «τε λα πόνκο», και περιμένουμε να κατέβουμε την Αριστομένους… ακούγεται από τα μεγάφωνα η φωνή του Χρήστου Φερεντίνου…..«εδώ έχουμε εκείνους που αρχίζουν από Μ και τελειώνουν σε σίγμα…οι «Μα…σίγμα» υπάρχουν σε κάθε πόλη…χειροκροτήστε τους!».

    Ο ίδιος ο Φερεντίνος πάντως με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι τα περί εκνευρισμού του είναι υπερβολές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χρήστος Φερεντίνος: Τι απαντά για τα περιστατικά στο καρναβάλι της Καλαμάτας που τον οδήγησαν να αποχωρήσει (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλαμάτα: Έξαλλος ο Χρ. Φερεντίνος με τους καρναβαλιστές (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ