• LIFE&STYLE

    Χρήστος Φερεντίνος: Τι απαντά για τα περιστατικά στο καρναβάλι της Καλαμάτας που τον οδήγησαν να αποχωρήσει (pic)

    • NewsRoom
    Φερεντίνος


    Απάντηση για τα απρόοπτα στο καρναβάλι της Καλαμάτας, στο οποίο ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής, και τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε στη μέση της παρουσίασης έδωσε μέσω του Instagram ο Χρήστος Φερεντίνος.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, ο Χρήστος Φερεντίνος εκνευρίστηκε όταν οι καρναβαλιστές τον γέμισαν αρχικά με αφρό, μετά με αλεύρι και στο τέλος με μπύρα! Μάλιστα, όπως ανέφεραν, κάποια στιγμή, πριν αποχωρήσει για να αλλάξει, δεν έκρυψε και τη δυσαρέσκειά του για το «μένος» της ξαφνικής επίθεσης, χρησιμοποιώντας… άσεμνους χαρακτηρισμούς.

    Ο ίδιος πάντως ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χαρακτηρίζοντας “υπερβολές τα περί εκνευρισμού”.

    Πιο αναλυτικά έγραψε ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία:

    «Υπερβολές τα περί εκνευρισμού μου στο καρναβάλι της Καλαμάτας .Απλα πήγα να καθαριστώ απο το πολύ αλεύρι και Μπυρα που είχε πέσει για ν ανέβω στη συνέχεια στην εξέδρα .Περασα πολύ ωραία και ευχαριστώ τον δήμο Καλαμάτας και το Elite resort για την άψογη φιλοξενία. Εδω με τον Νικόλα απο τους Iocomondo».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλαμάτα: Έξαλλος ο Χρ. Φερεντίνος με τους καρναβαλιστές (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ