• LIFE&STYLE

    Δείτε το σώμα της Κλόε Καρντάσιαν λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της (video)


    Στις 12 Απριλίου, η Κλόε Καρντάσιαν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ένα μήνα αργότερα επέστρεψε στο γυμναστήριο προκειμένου να επανέλθει το σώμα της σε φόρμα. Τα τελευταία χρόνια, η ριάλιτι σταρ έχει υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής με βάση τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή.

    Φαίνεται πως τα κιλά, που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αποτελούν ήδη παρελθόν, καθώς μοιράστηκε στο Snapchat βίντεο επιδεικνύοντας την επίπεδη κοιλιά της. Τα αποτελέσματα της εντατικής γυμναστικής που ακολουθεί είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

    Παρ’ όλα αυτά, η μεσαία από τις αδελφές Καρντάσιαν κατηγορήθηκε ότι περνάει περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο, απ’ όσο με τη νεογέννητη κόρη της, Τρου.

    «Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι διάβασα μερικά σχόλια στο Twitter που λένε ότι επικεντρώνομαι πολύ στο σώμα μου. Η αλήθεια είναι ότι γυμναζόμουν 5 ή 6 ημέρες την εβδομάδα, πριν μείνω έγκυος και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι κάτι που αγαπώ να κάνω, έτσι θέλω να ξεκινήσω να το κάνω ξανά και να βρω τους ρυθμούς μου», εξήγησε η ίδια στο Snapchat.

    «Ανάμεσα στο τάισμα (της Τρου) θέλω να βρω χρόνο για γυμναστική, γιατί αυτό θα είναι η νέα μου ρουτίνα. Επειδή απέκτησα μωρό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσω να κάνω τα πράγματα που αγαπώ και αγαπώ την γυμναστική», συμπλήρωσε η Κλόε.

    Πριν από μία εβδομάδα, η Κλόε μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες της Τρου στη σελίδα της στο Instagram.

    View this post on Instagram

    ?Happy One Month True ?

    A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν στην Έλεν για την απιστία του συντρόφου της Κλόε (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα εκπομπή της Ειρήνης Κολιδά στον ΣΚΑΪ και το πρόσωπο – έκπληξη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αρραβωνιάστηκε η 68χρονη Κέιτλιν Τζένερ την 21χρονη σύντροφό της

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα τρυφερά video που ανέβασε η Kylie Jenner με την κόρη της



    ΣΧΟΛΙΑ