• LIFE&STYLE

    Δείτε τα πιο μοδάτα γυαλιά ηλίου που θα φωτίσουν τις εμφανίσεις σας


    Ο ήλιος πλέον σας κοιτάει… κατάματα και οι ζεστές του ακτίνες κυριαρχούν τις μέρες σας, κάνοντας αναγκαία τη χρήση γυαλιών ηλίου! Οι περισσότερες σίγουρα διαθέτετε τουλάχιστον δύο ζευγάρια, αφού είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τη προστασία των ματιών αλλά και ταυτόχρονα τόσο στιλάτο, που μπορεί να μετατρέψει μία απλή εμφάνιση και να της δώσει χαρακτήρα στη στιγμή. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτά που, όχι μόνο θα ταιριάζουν στο πρόσωπό σας, αλλά ακολουθούν παράλληλα και τις τάσεις κάθε σεζόν, ώστε να είστε πάντα in-style!

    Η βιομηχανία της μόδας έβαλε σε πρώτο πλάνο το διαχρονικό αυτό αξεσουάρ και προτείνει για φέτος μία τεράστια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, κομψά και κλασικά ή εκκεντρικά και bold. Στις Spring Summer 2018 πασαρέλες συναντήσαμε υπέροχα designs, από τα οποία κάποια κέντρισαν τα βλέμματα των fashion girls και ήδη λανσάρονται στα street style look ως οι κορυφαίες επιλογές για το φετινό καλοκαίρι. Παρόλο που οι γραμμές και τα μεγέθη διαφέρουν μεταξύ τους, το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν είναι τα πολύ όμορφα χρώματα! Αφήστε στην άκρη τα κλασσικά μαύρα γυαλιά σας και τους σκελετούς ταρταρούγα και πειραματιστείτε με δίχρωμα, κόκκινα, ροζ ή ακόμα και σε σχήματα καρδιάς και με χρωματιστούς φακούς.

    Πέρα από στιλ, θα σας γεμίσουν ενέργεια και θετική διάθεση, θα ανεβάσει την ψυχολογία σας στα ύψη και ταυτόχρονα θα φωτίσει και το πρόσωπό σας. Tip: Διαλέξετε οπωσδήποτε μία απόχρωση που να ταιριάζει στον τόνο του δέρματος και στο χρώμα των μαλλιών σας. Ανακαλύψτε παρακάτω τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς για να κάνετε τις πιο μοδάτες και εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία.

    Δείτε μερικά στυλάτα γυαλιά ηλίου και το πού μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 10 κορυφαία summer trends για να ανανεώσετε την ντουλάπα σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 9 συμβουλές για να ποζάρετε στον φακό σαν μοντέλα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι να προσέξουν οι μέλλουσες μαμάδες το καλοκαίρι – Χρήσιμες συμβουλές



    ΣΧΟΛΙΑ