• LIFE&STYLE

    Δείτε ποιος έχει περισσότερους θαυμαστές ανά τον κόσμο ακόμα και από τον… Πάπα!

    • NewsRoom
    πάπας Φραγκίσκος

    Πάπας Φραγκίσκος


    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει περισσότερους θαυμαστές ανά την υφήλιο από τον Πάπα Φραγκίσκο και από τον Δαλάι Λάμα, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας έρευνας της εταιρείας YouGov. Η έρευνα με αντικείμενο τα άτομα που απολαμβάνουν τον περισσότερο θαυμασμό παγκοσμίως διενεργείται ετησίως από την εταιρεία. Σύμφωνα με τα φετινά της αποτελέσματα, ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται στην έκτη θέση των 20 διεθνών προσωπικοτήτων με τους περισσότερους φαν στον πλανήτη, με τον θρησκευτικό ηγέτη του θιβετιανού βουδισμού να βρίσκεται στην όγδοη θέση και τον ηγέτη του καθολικισμού αρκετά πιο κάτω, στην 13η.

    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο CEO της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, ενώ την αρχική πεντάδα συμπληρώνουν οι Μπαράκ Ομπάμα, Σι Τσινμπίνγκ, ο Τζάκι Τσαν και ο Στίβεν Χόκινγκ.

    poutin21Αντίστοιχα, στη λίστα των γυναικών, την πρώτη θέση κατέκτησε η Αντζελίνα Τζολί, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να έρχεται δεύτερη, τη Χίλαρι Κλίντον τρίτη, και τις Όπρα Γουίνφρεϊ και Μισέλ Ομπάμα να κατατάσσονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

    Μάλιστα, στις λίστες των 20 πιο θαυμαστών ανδρών και γυναικών της υφηλίου συναντάμε και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ (18η θέση) αλλά και τη Μαρίν Λεπέν, την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς.

    cf80ceb1cf80ceb1cf83-cf86cf81ceb1ceb3cebaceb9cf83cebacebfcf83-cebaceb1ceb9-cf80cebfcf85cf84ceb9cebdΘα πρέπει να σημειωθεί ότι το δείγμα της έρευνας περιλάμβανε ερωτηθέντες από 30 συνολικά χώρες, από τους οποίους ζητήθηκε να αναφέρουν ποιες προσωπικότητες της πολιτικής, της σόουμπιζ, της θρησκείας και άλλων κλάδων θαυμάζουν περισσότερο.

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/de-mas-eftane-i-krisi-erchonte-ke-ta-robot-se-aftes-tis-doulies-tha-mas-antikatastisoun/43739

    Διαβάστε επίσης:

    http://www.mononews.gr/100-years-i-tenia-pou-de-tha-dite-pote-video/43683



    ΣΧΟΛΙΑ