• LIFE&STYLE

    Δείτε ποια είναι η νέα αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα (pic)

    • NewsRoom
    γιωργος-λιαγκας

    Γιώργος Λιάγκας


    Παρελθόν από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τον ΣΚΑΪ αποτελεί πλέον η Ελεάννα Τρυφίδου με την διοίκηση του σταθμού να έχει ήδη βρει την αντικαταστάτριά της.

    Ήταν γνωστό στα τηλεοπτικά πλατό ότι η δημοσιογράφος και τα στελέχη του σταθμού βρίσκονταν σε συνεχείς κόντρες αναφορικά με τη θεματολογία της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό με τη γελοιοποίηση της φοιτήτριας που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, επιτάχυνε τις διαδικασίες για την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την αρχισυνταξία της εκπομπής.

    Νέα αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα είναι η δημοσιογράφος Γωγώ Σαμπάνη, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με αρκετές εκπομπές μια εκ των οποίων και η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε στο Alter η Φαίη Σκορδά, όπως και του Μένιου Φουρθιώτη στα «Αποκαλυπτικά».

    Πότε θα διακοπεί η προβολή της εκπομπής σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ:

    Η προβολή της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα διακοπεί από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

    Παρά τις φήμες περί οριστικής διακοπής της εκπομπής κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

    Άλλωστε ο Γιώργος Λιάγκας έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σταθμό και σε κάθε περίπτωση ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.



    ΣΧΟΛΙΑ