«Η αντίληψη που υπάρχει στους κρατούντες για την ΕΡΤ είναι ότι πρόκειται για δικό τους μαγαζί» λέει στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» του Open ο γνωστός τραγουδοποιός.
«Πίστευα, είχα την αυταπάτη ότι θα μπορούσα να προσθέσω τη δική μου πινελιά, τουλάχιστον στον τομέα του πολιτισμού. Δεν τα κατάφερα» λέει χαρακτηριστικά.
«Έγινα πιο σοφός όμως, βλέποντας, μαθαίνοντας, γνωρίζοντας κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους αλλά δεν τα κατάφερα, είναι απλό. Δεν θα ξανάμπλεκα όχι» καταλήγει ο κ. Τσακνής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντίστροφη μέτρηση για τις μειώσεις τιμών έως 20% στα ράφια των σούπερ μάρκετ
- F1 Ουγγαρία: Νίκη Νόρις
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στην Άβιλα είναι η σημαντικότερη στην πρόσφατη ιστορία της χώρας, λέει η κυβέρνηση
- Ο Νετανιάχου θα πιέσει τον Τραμπ να διατηρήσει στενή επιτήρηση στις πυρηνικές φιλοδοξίες του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.