«Η αντίληψη που υπάρχει στους κρατούντες για την ΕΡΤ είναι ότι πρόκειται για δικό τους μαγαζί» λέει στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» του Open ο γνωστός τραγουδοποιός.
«Πίστευα, είχα την αυταπάτη ότι θα μπορούσα να προσθέσω τη δική μου πινελιά, τουλάχιστον στον τομέα του πολιτισμού. Δεν τα κατάφερα» λέει χαρακτηριστικά.
«Έγινα πιο σοφός όμως, βλέποντας, μαθαίνοντας, γνωρίζοντας κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους αλλά δεν τα κατάφερα, είναι απλό. Δεν θα ξανάμπλεκα όχι» καταλήγει ο κ. Τσακνής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Συμφωνία για συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον – «Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά»
- Άρης Μουγκοπέτρος: Σήμερα στον εισαγγελέα μετά τη μήνυση της συζύγου του – Τι υποστηρίζει ο μουσικός
- Ανάλυση Guardian: Γιατί Τραμπ και Πούτιν θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη
- Ροδόπη: Ανήλικος εντοπίστηκε αναίσθητος ύστερα από φωτιά σε σπίτι