• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Μπέλλος: Το «άκυρο» στη Μενεγάκη, η εμφύτευση μαλλιών και τα €10.000 από το MasterChef (video)

    Δημήτρης Μπέλλος


    Μπορεί το MasterChef 4 να ολοκληρώθηκε, ωστόσο κάποιοι από τους παίκτες συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για φήμες, αλλά και αλήθειες, που έχουν γραφτεί για τον ίδιο όλο αυτό το διάστημα.

    Ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ξεκίνησε ως φαβορί και έφτασε μέχρι την τελική πεντάδα του διαγωνισμού αποκάλυψε και τα σχέδιά του για το καλοκαίρι.

    Όπως δήλωσε στην εκπομπή, ετοιμάζεται να εργαστεί στη Σκόπελο, για την καλοκαιρινή σεζόν, ενώ πραγματοποίησε και ένα δοκιμαστικό για την τηλεόραση, το οποίο, ωστόσο, δεν προχώρησε παραπέρα.

    Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση για συνεργασία από την Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν, ο πρώην παίκτης του MasterChef 4 δήλωσε ότι συνάντησε την παρουσιάστρια όταν ήταν 21 ετών και δούλευε σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη.

    Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να γνωρίσει τον σεφ και όπως θυμάται ο Δημήτρης Μπέλλος του είχε ζητήσει το τηλέφωνό του.

    «Με πήρε κάποια στιγμή, αν ήταν αυτός ο αριθμός της, δεν απάντησα ποτέ και εκεί έσβησε. Νομίζω κοιμόμουν! Μου είχε πει κάτι για νησί, για την Άνδρο…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης.

    Δημοσιεύματα ήθελαν τον Δημήτρη Μπέλλο να κάνει εμφύτευση μαλλιών αμέσως μετά την έξοδό του από το ριάλιτι, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι έκανε μόνο κάποιες θεραπείες.

    «Έκανα κάποιες θεραπείες, επειδή είχα τριχοφάγο και φαινόταν. Μου έχουν γίνει προτάσεις μέσα από αυτό και μπορεί να το κάνω, να βάλω μαλλιά γιατί στα 30 αρχίζει και γυαλίζει η καράφλα», δήλωσε με ειλικρίνεια.

    Πάντως, ο ίδιος δήλωσε για τα 10.000 ευρώ που κέρδισε ως ο νικητής της Silver Week:

    «Το Silver είναι ό, τι έχω δώσει για να έρθω στο MasterChef. Νοίκια στη Νορβηγία που πλήρωσα, τη δουλειά μου που τους χάρισα κάποια χρήματα για να μπορέσω να έρθω», εξήγησε και όπως περιέγραψε, αναγκάστηκε να δώσει κάποια χρήματα στην παλιά του δουλειά, καθώς ήταν προϊστάμενος και είχε τρίμηνο συμβόλαιο, προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει στο MasterChef 4.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ