• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Μπέλλος MasterChef: Η πρώτη φωτογραφία μετά την αισθητική επέμβαση (video)

    Δημήτρης Μπέλλος


    Στον εαυτό του επένδυσε τα χρήματα που κέρδισε από τη Silver Week στο MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος, καθώς πριν από δύο εβδομάδες έκανε αισθητική επέμβαση.

    Την πρώτη φωτογραφία του, μετά την επέμβαση ανέβασε ένας φίλος του στο Instagram.

    Ο επίδοξος MasterChef, που συζητήθηκε κυρίως για τη σχέση του με τη συμπαίκτριά του στο παιχνίδι, Μαρία είχε αναφέρει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την τριχόπτωση.

    Γι’ αυτό το λόγο προχώρησε σε εμφύτευση μαλλιών στη Θεσσαλονίκη.

    Την αποκάλυψη είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό, όταν και είχε δώσει το spoiler ότι ο Δημήτρης Μπέλλος είναι ο νικητής των 10.000 ευρώ της Silver Week.

    «Tα 10.000 ευρώ του Silver Award θα τα πάρει ο Μπέλλος. Επίσης μου ήρθε και μια πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη πως το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί. Γνωρίζω πως για ένα διάστημα οι δυο τους ήταν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

    Έκανε μια αισθητική επέμβαση ο Μπέλλος. Και μετά ο ένας ήταν στη Χαλκιδική και η άλλη στη Θεσσαλονίκη. Η Μαρία γενικά δε βγαίνει πολύ. Αλλά ήταν μαζί πριν ο Μπέλλος πάει στην Ασπροβάλτα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι του MasterChef να έχει χωρίσει.

    Σήμερα μέσα από την εκπομπή Happy Day, είδαμε και την πρώτη φωτογραφία του Δημήτρη μετά την επέμβαση, ωστόσο φορούσε καπέλο.

    Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο:

    Δημήτρης Μπέλλος



    ΣΧΟΛΙΑ