• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να γίνει μάθημα στα πανεπιστήμια»

    • NewsRoom


    Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show, το βράδυ της Τετάρτης, όπου μίλησε για την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική του ζωή, ενώ σχολίασε και την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά.

    Το γοητευτικό μοντέλο και κριτής στο νέο ριάλιτι μόδας του OPEN με τίτλο Style me Up δήλωσε αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία είχε συνεργαστεί στην εκπομπή της:

    «Δεν την έχω δει από τη στιγμή που αποχώρησε γιατί, καλά κάνει, έχει φύγει να χαρεί και αυτή τη ζωή της. Η Ελένη είναι μάθημα που πρέπει να γίνεται στα πανεπιστήμια. Θεωρώ ότι είναι μια τέτοια γυναίκα. Πέραν του ότι είναι πάρα πολύ έξυπνη, καλά το όμορφη είναι τόσο βαρετό να το λες για κάτι που είναι δεδομένο, δημιουργική».

    Και συμπλήρωσε: «Καλά έκανε και έκανε όλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να ζήσει λίγο με τον Μάκη, πρέπει να ζήσει λίγο την οικογένεια και τα παιδιά της γιατί, εσύ που κάνεις τηλεόραση αντιλαμβάνεσαι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τηλεόραση δεν έχουν τόσο προσωπική ζωή».

    Μιλώντας για την πρώην σύντροφό του, Μαρία Καλάβρια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε ότι παρά τον χωρισμό τους, εξακολουθούν να διατηρούν από κοινού μια επιχείρηση και συγκεκριμένα ένα ιατρείο.

    Δημήτρης Αλεξάνδρου

    Διαβάστε επίσης:

    Ελένη Μενεγάκη για lockdown: «Τώρα θα είμαι πιο ήσυχη για την οικογένειά μου»

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Μια απρόσμενη συμμαχία θα αλλάξει τα πάντα

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020



    ΣΧΟΛΙΑ