• LIFE&STYLE

    Δικαιώθηκε η Κοκαλίτσα για τις κλίκες στο Survivor! (video)

    • Νίκη Καξερή


    Καλεσμένη για ακόμη μία φορά στο Survivor Πανόραμα βρέθηκε η Αγγελική Κοκαλίτσα. Η πρώην Μαχήτρια, η οποία ήταν η πρώτη που έφυγε από την ομάδα της, μίλησε για τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι, αλλά και για την αποχώρηση της Μαρίνας Πήχου.

    Η Αγγελική υποστήριξε την αποκάλυψη της Ζωής για την κλίκα των Μαχητών. Η Ζωή αν και εντάχθηκε στην ομάδα αργότερα, ήταν η μόνη παίκτρια που ανέπτυξε καλές σχέσεις με την Κοκαλίτσα.

    Μάλιστα, η πρώην παίκτρια δήλωσε ότι πράγματα από αυτά που είχε δει η ίδια όσες μέρες έμεινε μαζί τους στην παραλία τα βλέπει τώρα και βγαίνουν.

    Δείτε το βίντεο:

    Τι αποκάλυψε για τη σχέση Ηλία-Μαρίνας

    Στη συνέχεια, η Αγγελική Κοκαλίτσα αποκάλυψε ότι ο Ηλίας και η Μαρίνα είχαν έρθει πιο κοντά από τα κάστινγκ του Survivor, πριν δηλαδή βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, είδε τους δυο τους να απομακρύνονται από εκεί.

    Όσο για την ψήφο που έδωσε ο Ηλίας στην Μαρίνα και είχε ως αποτέλεσμα την πρόωρη έξοδό της από το παιχνίδι, υποστήριξε ότι ο λόγος που το έκανε είναι για να της βάλει μυαλό!

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε πότε ξεκινάει ο Γιώργος Λιανός στο Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική σύμπτωση: Ο Ορακλός του Nomads είχε μιλήσει για τον σύντροφο της Μαρίνας (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η αποχώρηση της Μαρίνας Πήχου με μια συγκλονιστική αποκάλυψη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ