• LIFE&STYLE

    Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του Κιτ Χάρινγκτον από το κέντρο αποκατάστασης

    Κιτ Χάρινγκτον

    Κιτ Χάρινγκτον


    Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες εικόνες του ηθοποιού Κιτ Χάρινγκτον, του «Τζον Σνόου» του Game of Thrones, που νοσηλεύεται σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ο ηθοποιός, που μετά το τέλος της σειράς κατέρρευσε, δείχνει καταβεβλημένος και αδύναμος.

    Ο ηθοποιός εισήχθη προ εβδομάδων σε κέντρο αποτοξίνωσης, καθώς αντιμετωπίζει έντονα συμπτώματα στρες, ενώ φέρεται να έχει πρόβλημα και με το αλκοόλ. Η Daily Mail εντόπισε την τοποθεσία του κέντρου, όπου φιλοξενείται ο Κιτ Χάρινγκτον και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από την διαμονή του εκεί.

    Κιτ Χάρινγκτον
    Το κέντρο αποτοξίνωσης που διαμένει ο Κιτ Χάρινγκτον

    Ο 33χρονος ηθοποιός βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στο συγκεκριμένο κέντρο, όπου φαν της σειράς τον είχαν εντοπίσει, καθώς έκανε μια βόλτα στη περιοχή όπου βρίσκεται αυτό. Αμέσως, ο ατζέντης του προχώρησε σε επίσημη δήλωση σχετικά με τον ηθοποιό, αποκαλύπτοντας πως είχε αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από το πρόγραμμά του, ώστε να ασχοληθεί με κάποια προσωπικά ζητήματα.

    Δεν έχει γίνει γνωστό αν τα προβλήματα αφορούν και σε οικογενειακές υποθέσεις του ηθοποιού, όμως είναι γεγονός πως μετά το τέλος της σειράς, είχε έντονο στρες και πρόβλημα με το αλκοόλ.

    Κιτ Χάρινγκτον
    Κιτ Χάρινγκτον

    Καλεσμένος, μάλιστα, πρόσφατα στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς είχε δηλώσει ότι είχε σοκαριστεί με το γεγονός ότι έπρεπε να σκοτώσει την αγαπημένη του, Ντενέρις Ταργκάριεν (Εμίλια Κλαρκ) στη σειρά και έκλαιγε γι’ αυτό.

    «Η σειρά αυτή είναι η ζωή μου. Δεν είναι η δουλειά μου», είπε στο σόου του Τζίμι Φάλλον. Και τώρα προσπαθεί να βρει και πάλι τους ρυθμούς στην καθημερινότητά του, στην μετά-Game of Thrones- εποχή, ευρισκόμενος σε κέντρο αποκατάστασης.

    Κιτ Χάρινγκτον
    Κιτ Χάρινγκτον

    Στις φωτογραφίες πάντως, ο ηθοποιός δείχνει αρκετά καταβεβλημένος. Φωτογράφος τον απαθανάτισε, την ώρα που έβγαινε από το κέντρο και κατευθυνόταν προς το πάρκινγκ.

    Κιτ Χάρινγκτον
    Κιτ Χάρινγκτον



    ΣΧΟΛΙΑ