• LIFE&STYLE

    Διακοπών συνέχεια για την οικογένεια Γλίξμπουργκ – Μαζί ο δισεκατομμυριούχος σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας

    • NewsRoom

    Η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Γλύξμπουργκ σε παλαιότερο στιγμιότυπο


    Μετά τις διακοπές στην Ελλάδα

    Απτόητοι συνεχίζουν τις διακοπές τους ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η οικογένειά του, ενώ στην παρέα τους, όπως αποκαλύφθηκε από αναρτήσεις των μελών της οικογένειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκεται και ο σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας.

    Η Μαρία Ολυμπία με την συντροφιά της επέλεξε τη χώρα μας για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της και πιο συγκεκριμένα τα ελληνικά νησιά. Όπως έγινε γνωστό, η ίδια και η οικογένειά της βρέθηκαν στην Ελλάδα περί τα τέλη Ιουλίου. Οι φωτογραφίες των μελών της οικογένειας από την επίσκεψή τους στην Ελλάδα ξεκίνησε ήδη από το αεροδρόμιο της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια η Μαρία Ολυμπία φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνά τον χρόνο της στις Σπέτσες.

    Η νεαρή καλλονή φαίνεται πως πέρασε στιγμές χαλάρωσης στο νησί, κάνοντας βόλτες με μηχανάκι, απολαμβάνοντας το δείπνο με τον παππού της, πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο, περπατώντας στην μαρίνα με την μητέρα της, Μαρί Σαντάλ, αλλά και ποζάροντας με τον σύντροφό της, Περεγκρίν Πίρσον.

    View this post on Instagram

    💙 🇬🇷 ✨

    A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

    Η 24χρονη σήμερα εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που έχει μεγαλώσει στο Λονδίνο και σπούδασε στην Νέα Υόρκη συνεχίζει σήμερα ακάθεκτη τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας πλέον περάσει στις όμορφες ακτές της γειτονικής μας Ιταλίας.

    Οι διακοπές στην Ελλάδα, λοιπόν, φαίνεται πως τελείωσαν για την οικογένεια, όχι όμως και το καλοκαιρινό διάλειμμα συνολικά. Σε φωτογραφία που ανήρτησε χθες στο Instagram, η 24χρονη εικονίζεται μαζί με τον αδερφό της, Αχιλλέα, που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα 20α του γενέθλια, επάνω σε βράχια, δίπλα στην θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι.

    Η Μαρία Ολυμπία με τον αδερφό της Αχιλλέα

    Μαζί τους πρέπει να είναι και ο σύντροφός της, ο 25χρονος γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη Καουντρέι, του οποίου η οικογένεια έχει περιουσία ύψους 224 εκατομμυρίων λιρών.

    «Τα πράγματα γίνονται σοβαρά μεταξύ τους», αποκάλυψε μάλιστα ένας φίλος της οικογένειας στην Daily Mail. «Έχει ήδη γνωρίσει την οικογένειά της και αυτοί τον αγαπούν».

    Η οικογένεια Γλιξμπουργκ

    Σημειώνεται ότι ο πατέρας του Περεγκρίν κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson, καθώς και το κτήμα των 16.500 στρεμμάτων West Sussex, που φιλοξενεί το πόλο κλαμπ του Cowdray Park, όπου έπαιξαν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.



    ΣΧΟΛΙΑ