• LIFE&STYLE

    Δέσποινα Βανδή σε σχόλιο follower της: «Μη λες ανακρίβειες»

    Δέσποινα Βανδή

    Πηγή φωτογραφίας: Instagram @desp1navandi


    Μία συνταγή έγινε η αφορμή για αντιδράσεις ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και μία ακόλουθό της στην προσωπική σελίδα της στο Instagram.

    Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τη μαγειρική και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με τα φαγητά που ετοιμάζει.

    Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες φωτογράφισε το πιάτο που έφτιαξε και έγραψε στη λεζάντα, έγραψε: «Αυτές τις μέρες ειδικότερα δώστε σημασία στο τι τρώτε!Η καλή τροφή είναι το σωστό καύσιμο που χρειάζεται το σώμα μας και δυναμώνει συνάμα το ανοσοποιητικό μας! Δύσκολα αυτές τις μέρες να αντισταθείς στα τσιμπολογηματα! Εμένα γιατί πάντα με πιάνει τρελα μετά τις 22:00;Δεν ξέρω! Οπότε τις ώρες που έχουμε «σώας τας φρένας» και…τας νευρας. φτιάξτε μια ωραία σούπα με λαχανικά με βάση το kale η ο,τιδηποτε άλλο θρεπτικό όπως το μπρόκολο! Σέλινο κρεμμύδι καρότο η βάση για οποιαδήποτε σούπα ε @vdriskas-μην πεις όχι και ρεζιλευτώ- και μετά ο,τι άλλο έχετε στο ψυγείο σας! Εγώ στη συγκεκριμένη έχω προσθέσει πατάτα και αρκετό kale! Φτιάξτε σούπες για το βράδυ! Πειραματιστείτε! Τόσο χρόνο έχουμε ελεύθερο άλλωστε!Θα νιώσετε ωραία»!

    Όμως, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη φωτογραφία της τραγουδίστριας και μάλιστα μία κοπέλα έγραψε: «Βρε Δεσποινάκι αυτή η φωτογραφία είναι από το site….Καλό είναι να το αναφέρει στο post σου»!

    Η Δέσποινα Βανδή διάβασε το σχόλιο και απάντησε στη διαδικτυακή της φίλη: «Κορίτσι μου μη λες ανακρίβειες σε παρακαλώ!Είναι από την κουζίνα μου».

    Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή:

    View this post on Instagram

    Αυτές τις μέρες ειδικότερα δώστε σημασία στο τι τρώτε! Η καλή τροφή είναι το σωστό καύσιμο που χρειάζεται το σώμα μας και δυναμώνει συνάμα το ανοσοποιητικό μας! Δύσκολα αυτές τις μέρες να αντισταθείς στα τσιμπολογηματα!Εμενα γιατί πάντα με πιάνει τρελα μετά τις 22:00;Δεν ξέρω! Οποτε τις ώρες που έχουμε «σώας τας φρένας» και…τας νευρας😂 φτιάξτε μια ωραία σούπα με λαχανικά με βάση το kale η ο,τιδηποτε άλλο θρεπτικό όπως το μπρόκολο! Σέλινο κρεμμύδι καρότο η βάση για οποιαδήποτε σούπα ε @vdriskas-μην πεις όχι και ρεζιλευτώ- και μετά ο,τι άλλο έχετε στο ψυγείο σας! Εγώ στη συγκεκριμένη έχω προσθέσει πατάτα και αρκετό kale! Φτιάξτε σούπες για το βράδυ! Πειραματιστείτε! Τόσο χρόνο έχουμε ελεύθερο άλλωστε!Θα νιώσετε ωραία! #healthyfood #healthylifestyle #stayhome

    A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ