ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια 19χρονη ιππεύτρια από τη Νορβηγία κατάφερε να μπει στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Η Alexandra Andersen είχε δεχτεί ως δώρο από τον πατέρα της, Johan F. Andresen, ένα μερίδιο της εταιρείας Ferd Holdings το 2007, όταν ήταν δηλαδή μόλις δέκα ετών. Δύο χρόνια αργότερα, ο ίδιος έδωσε το 80% των μετοχών του στην ίδια και την αδελφή της.
H ίδια, βέβαια, παρά τον πλούτο που έχει συγκεντρώσει στα χέρια της, ακολουθεί μια απλοϊκή ζωή, φροντίζοντας και εκπαιδεύοντας άλογα στη Γερμανία. Η ίδια έχει διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς ιππασίας και δηλώνει ευγνώμων για όσα της έχει προσφέρει η οικογένειά της.
«Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη. Δεν έχω κάνει κάτι για να αξίζω (όλα αυτά τα χρήματα), όμως θέλω να βοηθήσω την Ferd να γίνει καλύτερη», είπε. «Το να δώσεις κάτι πίσω είναι δύσκολο. Το γεγονός ότι η οικογένειά μου είναι εύπορη μου έχει δώσει πολλές ευκαιρίες, ειδικά στην ιππασία, που είναι πολύ δαπανηρή. Όμως δεν φτάνει να έχεις χρήματα για να επιτύχεις», τόνισε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης για Κωνσταντινόπουλο: «Συγχαρητήρια για την ανάρτησή σου – Υποκριτική η στάση της Αριστεράς για τον Σάντσεθ»
- Διήμερο συνέδριο για Μετανάστευση, Άσυλο, Ιθαγένεια από τη Νομική Σχολή Λευκωσίας στην Αθήνα
- Να πού ξεχωρίζει η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E
- Ευρωαγορές: Ξανά σε θετικά πρόσημα καθώς οι επενδυτές παρακολουθούν την αναταραχή στη Μέση Ανατολή

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.