• LIFE&STYLE

    Dancing with the Stars: Διπλές χορογραφίες και αυτήν την Παρασκευή

    • NewsRoom


    To “Dancing with the Stars” έρχεται με το 10ο live του, την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, με guest καλεσμένους και εκπλήξεις.

    Οι κριτές, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας, θα υποδεχτούν αυτήn τη φορά για guest κριτή της βραδιάς την Κατερίνα Γκαγκάκη για να σχολιάσει τις χορογραφίες και να κρίνει τα αστέρια μας και τους παρτενέρ τους, με το προσωπικό της στυλ.

    Ακόμη, το “Dancing with the Stars” εξασφάλισε αποκλειστικά, αυτήν την Παρασκευή τους μοναδικούς Shaolin. Μία ανάσα πριν από την προγραμματισμένη τους παράσταση αυτό το σαββατοκύριακο, “Shaolin the Legend”, οι Shaolin θα βρεθούν ζωντανά στο πλατό του χορευτικού show για να πάρουμε μία γεύση από το «μύθο» τους.

    Η Ευαγγελία Αραβανή, σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης, θα μας οδηγήσει σε αυτήν τη χορευτική βραδιά και ο Σάββας Πούμπουρας, όπως πάντα, θα μας μεταφέρει τον παλμό από τα backstage.

    Όσο για τα αστέρια του σόου, συνεχίζουν τις ομαδικές χορογραφίες, σε δυάδες αυτήν τη φορά και διαγωνίζονται στο cha cha (cha cha challenge):

    · Team 1: Μαρία Κορινθίου και Βαγγέλης Κακουριώτης

    · Team 2: Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Άνθιμος Ανανιάδης

    · Team 3: Μυριέλλα Κουρεντή και Μιχάλης Σεΐτης

    · Team 4: Όλγα Πηλιάκη και Κώστας Τσουρός

    Διπλές χορογραφίες, χορευτικό challenge και εκλεκτοί καλεσμένοι αυτή την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο “Dancing with the Stars”!

    Μη λείψει κανείς!

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχοντας στην ψηφοφορία, συμβάλλουμε όλοι στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

    Το 11880 είναι Χορηγός του “Dancing with the Stars”.

    Και μην ξεχνάτε.. Τώρα μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι απ’ όλους, όσα συμβαίνουν στο “Dancing with the Stars”, να παρακολουθείτε όλα τα επεισόδια και να έχετε πρόσβαση στο πλούσιο backstage υλικό του show, μέσα από το site του ANT1: https://www.antenna.gr/dancingwiththestar



    ΣΧΟΛΙΑ