• LIFE&STYLE

    Χωρισμός-βόμβα: Μπράντλεï Κούπερ και Ιρίνα Σάικ επιβεβαιώνουν τις φήμες

    ιρινα μπραντλει

    Μπράντλεï Κούπερ και Ιρίνα Σάικ


    Δεν ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κακώς κείμενα, όπως αποδεικνύεται, τα όσα γράφονταν το τελευταίο διάστημα για τον Μπράντλεï Κούπερ και την Ιρίνα Σάικ. Όπως όλα δείχνουν, το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ ρίχνει τίτλους τέλους στη σχέση του, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επέλθει οριστική ρήξη στη σχέση τους.

    Οι ξένες εφημερίδες φιλοξενούν πια πλήθος δημοσιευμάτων, αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές του ζευγαριού, αποδεικνύοντας ότι μάλλον η κοινή τους πορεία κινδυνεύει σοβαρά να τελειώσει. χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων έγιναν γνωστά τελευταία αποτελεί η πληροφορία ότι πρόσφατα η Ιρίνα Σάικ έφυγε από την έπαυλη, στην οποία το ζευγάρι ζούσε μαζί.

    Φαίνεται ότι οι δυο τους έκαναν πολλές προσπάθειες για χάρη της δίχρονης κορούλας τους, Lea De Seine, ωστόσο οι διαφορές τους είναι αγεφύρωτες. Φίλοι τους έχουν αρχίσει και μιλάνε, υπό το καθεστώς ανωνυμίας, σε ξένα ΜΜΕ, περιγράφοντας ότι η κατάσταση μεταξύ του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού είναι πολύ δύσκολη.
    ιρινα μπραντλει
    Μπράντλεï Κούπερ και Ιρίνα Σάικ
    Μάλιστα, ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού έδωσε συνέντευξη και μίλησε αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στη ζωή του διάσημου ζευγαριού.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «Υπάρχουν φάσεις που τα πράγματα βελτιώνονται στη σχέση τους, αλλά μετά επιστρέφουν στο ίδιο σημείο , στο οποίο αναρωτιούνται αν όντως πρέπει να είναι ζευγάρι. Θέλουν να μείνουν μαζί για το παιδί, αλλά δεν είναι ευτυχισμένοι. Έχουν μείνει χώρια για ένα διάστημα, για να δουν πώς είναι. Ωστόσο, έχουν επενδύσει πολλά και είναι πολύ δύσκολο απλώς ο ένας να εγκαταλείψει τον άλλο. Προσπαθούν να βρουν τον τρόπο. Πάντως, αγαπούν πολύ το κοριτσάκι τους και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

    Οι φαν του ζευγαριού, από την πλευρά τους, αναρωτιούνται αν όλο αυτό που έχει προκύψει ανάμεσα στο ζευγάρι, σχετίζεται τελικά ή όχι με την «πέτρα του σκανδάλου», Lady Gaga και τα σενάρια που έπαιρναν φωτιά, υποστηρίζοντας ότι η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, μετά τη γνωριμία και τη συνεργασία τους στην ταινία «A star is born», για την οποία βραβεύτηκαν και με Όσκαρ.

    ιρινα μπραντλει
    Μπράντλεï Κούπερ και Ιρίνα Σάικ



    ΣΧΟΛΙΑ