array(0) {
}
        
    
Menu
1.38%
Τζίρος: 310.52 εκατ.
Life & Style

Με άρωμα Ελλάδας τα δώρα που θα λάβουν υποψήφιοι και νικητές στα φετινά Όσκαρ

Comments

Πιο έντονο από ποτέ είναι το ελληνικό στοιχείο στην φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ, καθώς εκτός από την υποψηφιότητα του Γιώργου Λάνθιμου στην κατηγορία Καλύτερου Σκηνοθέτη για την ταινία «Η Ευνοούμενη», δύο από τα δώρα που θα λάβουν υποψήφιοι και νικητές είναι ελληνικά.

Κάθε χρόνο στα Όσκαρ πέρα από τα πολυπόθητα αγαλματίδια, προσφέρονται και τα λεγόμενα goodie bags τα οποία περιέχουν πολυτελή δώρα αξίας χιλιάδων δολαρίων με εξαψήφιο αριθμό. Το διαφημιστικό γραφείο Distinctive Assets που αναλαμβάνει να γεμίσει τις τσάντες έχει φροντίσει ιδιαίτερα για τις ανάγκες τόσο των υποψηφίων, όσο και των νικητών.

Ανάμεσα στα δώρα βρίσκεται ένα πακέτο διακοπών για διαμονή σε πολυτελέστατη παραθαλάσσια βίλα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Avaton Luxury Villas Resort που βρίσκεται στη Χαλκιδική.

Ακόμη ένα δώρο που ξεχωρίζει είναι οι ιδιωτικές θεραπείες ανακούφισης από φοβίες «από την #1 ειδικό σε θέματα φοβίας στον κόσμο», όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, που δεν είναι άλλη από την ελληνικής καταγωγής expert Kalliope Barlis.

Πέρα από τα δύο αυτά ελληνικά δώρα, τα goodie bags περιλαμβάνουν συνεδρίες γυμναστικής, προϊόντα ομορφιάς, ταξίδια σε προορισμούς, όπως Ισλανδία, Γκαλαπάγκος, Αμαζόνιος, Κόστα Ρίκα, Παναμάς.

Το υπερπολυτελές Avaton Luxury Villas Resort στη Χαλκιδική

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια πιο εκκεντρικά δώρα, όπως VIP συνδρομή στην πρώτη λέσχη κάνναβης στο Λος Άντζελες, προϊόντα ομορφιάς με βάση την κάνναβη, βρώσιμα σοκολατένια σκουλαρίκια, πάπλωμα σκύλου μέχρι και… πιγκάλ τουαλέτας!

Βέβαια, το τελευταίο πρόκειται για ένα αστείο που επέλεξε να κάνει το διαφημιστικό γραφείο σε κάποιον άτυχο υποψήφιο.

Jonathan Cheban και Kalliope Barlis

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Entrepreneur, οι χορηγοί πληρώνουν από 5.000 δολ. έως και 20.000 δολ. προκειμένου να συμπεριληφθούν τα δώρα που προσφέρουν στα goody bags των Όσκαρ με την ελπίδα ότι οι διάσημοι θα τα χρησιμοποιήσουν.

Με αυτόν τον τρόπο διαφημίζονται τα προϊόντα τους παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Karl Lagerfeld: Ποιος ήταν ο αντισυμβατικός θρύλος της Chanel

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λάνθιμος: Από την Χρεμωνίδου στο κόκκινο χαλί του Κodak Theater LA

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαίρη Κατράντζου: Η νέα της collection είναι ένα masterclass στην υφή με φτερά και βολάν

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μασκ: Εκνευρισμένος με τον Νόλαν για την μαύρη «Ωραία Ελένη» στην Οδύσσεια – «Έχει χάσει την ακεραιότητά του»
3.683.423 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον Ιανουάριο
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οργισμένος, αλλά σίγουρος για την κατάκτηση της EuroLeague – Το νέο βίντεο από το βροχερό Σούνιο
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Melania» και η αποκάλυψη για την επίσκεψη Τραμπ στην Αθήνα (βίντεο)
Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.