• LIFE&STYLE

    Χώρισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (video)

    Ευρυδίκη Παπαδοπούλου


    Τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, με τον οποίο υπήρξε σε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια, ανακοίνωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

    Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Not», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, τη μάχη της με τον καρκίνο, αλλά και για τους λόγους που την οδήγησαν στον οριστικό χωρισμό από τον αγαπημένο της.

    «Είχα σκεφτεί να τα παρατήσω στο My Style Rocks γιατί αντιμετωπίζαμε ένα οικογενειακό πρόβλημα, ένα πρόβλημα υγείας ενός δικού μου ανθρώπου. Έχω αντιμετωπίσει τον καρκίνο, γιατί έτσι πρέπει να τον λέμε, ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα», δήλωσε αρχικά η Ευρυδίκη, η οποία έχει δημιουργήσει το δικό της brand με αξεσουάρ.

    «Είναι ένα μονοπάτι που ή θα το αντιμετωπίσεις με κουράγιο, ελπίδα και χαρά ή θα τα παρατήσεις. Αν τα παρατήσεις, θα σε παρατήσει», συμπλήρωσε.

    Ακόμη, σχολίασε: «Την Κατερίνα Στικούδη την λατρεύω, με τίποτα δεν θα την άλλαζα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό το πλάσμα είναι τόσο ταλαντούχο, στα γυρίσματα μας βοηθούσε όλες».

    Αναφερόμενη στη σχέση της δήλωσε: «Με τον άντρα μου δεν είμαστε πια μαζί, χωρίσαμε. Είναι… τελεία και παύλα! Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια, αλλά μου τελείωσε. Εκείνος ήθελε να κάνουμε οικογένεια, εγώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου έχω άλλες προτεραιότητες, οπότε δεν είμαι σε αυτή τη φάση».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ