• LIFE&STYLE

    Χάρι Μπραντ: Νεκρός ο 24χρονος γιος της Στέφανι Σέιμουρ

    • NewsRoom

    Χάρι Μπραντ, Στέφανι Σέιμουρ και Πίτερ Μπραντ


    Τραγικό τέλος είχε ο γιος του διάσημου σούπερ μόντελ και αγγελάκι της Victoria’s Secret, Στέφανι Σέιμουρ και του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Πίτερ Μπραντ, Χάρι, καθώς έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

    Την ανακοίνωση έκανε η οικογένεια, η οποία όπως είναι φυσικό είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό χαμό. Ο νεαρός γιος της Σέιμουρ βρέθηκε νεκρός την Κυριακή, μόλις λίγες ημέρες πριν λάβει εξιτήριο από την κλινική απεξάρτησης, στην οποία νοσηλευόταν.

    Η μάχη του νεαρού με τις εξαρτήσεις τα περασμένα χρόνια ήταν γνωστή στους κύκλους της μόδας, και δυστυχώς ο Χάρι, ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στον συγκεκριμένο χώρο, δεν κατάφερε να βγει νικητής.

    Ο Χάρι Μπραντ είχε ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας του, καθώς ασχολούνταν με την μόδα και ήταν γνωστός για το χαρακτηριστικό ανδρόγυνο στιλ του. Τελευταία, είχε δημιουργήσει μαζί με τον αδελφό του μια πρωτοποριακή σειρά unisex καλλυντικών για τη MAC.

    «Με τεράστια θλίψη μοιραζόμαστε μαζί σας την είδηση ότι ο πολυαγαπημένος μας γιος, Χάρι Μπράντ, έχασε τη μάχη με τις εξαρτήσεις και πέθανε αφού έλαβε κατά λάθος υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Ο Χάρι ήθελε να ξεπεράσει τον εθισμό του και σε λίγες μέρες επρόκειτο να μπει ξανά σε κέντρο απεξάρτησης. Το γεγονός ότι αυτή η φρικτή ασθένεια έβαλε τέλος τόσο σύντομα στη ζωή του Χάρι θα μας θλίβει για πάντα.

    Ο Χάρι αγαπούσε τη μόδα και άνοιξε νέους δρόμους στον χώρο της ομορφιάς και στα καλλυντικά για άνδρες, μέσω της συνεργασίας με μια μεγάλη εταιρεία. Πέτυχε πολλά στα 24 χρόνια του αλλά δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε πόσα ακόμη θα μπορούσε να καταφέρει», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

    Αν και προερχόταν από εύπορη οικογένεια, μιας και ο πατέρας του είναι δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, παραγωγός και συλλέκτης τέχνης, αλλά και η μητέρα του γνωστός Άγγελος της Victoria’s Secret, έζησε ταραχώδη χρόνια κατά τη διάρκεια της εφηβείας του.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Brant (@harry_brant)

    Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα, ο Χάρι είχε μπλεξίματα με τον νόμο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αλλά και καυγάδες υπό την επήρεια του αλκοόλ.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Brant (@harry_brant)

    Η σχέση της Στέφανι Σέιμουρ και του Πίτερ Μπραντ κλονίστηκε το 2009 και όδευε προς διάλυση, ωστόσο, εν τέλει το ζευγάρι τα βρήκε και ανέβαλε το διαζύγιο.

    Πάντως, στην αίτηση διαζυγίου, ο Μπραντ κατηγορούσε την σύζυγό του για κατάχρηση χαπιών και αλκοόλ. Μάλιστα, ήταν το 2014 όταν η Σέιμουρ βρέθηκε να οδηγεί μεθυσμένη το Ρέιντζ Ρόβερ της, το οποίο τελικά τράκαρε σε μια οδική πινακίδα.

    Από την άλλη, και ο σύζυγός της, Πίτερ πέρασε μερικές εβδομάδες στη φυλακή, καθώς κατηγορούνταν για φοροδιαφυγή.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Brant (@harry_brant)

    Διαβάστε επίσης:

    Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής στο Ελ. Βενιζέλος με €30.000 – Ερχόμενος από Ντουμπάι

    Γιώργος Λιανός: Γιατί αφήνει το Survivor και γυρνάει Ελλάδα (video)

    Τηλεθέαση: Το «Παρουσιάστε!» άγγιξε μέχρι και το 31,6%



    ΣΧΟΛΙΑ