• LIFE&STYLE

    Χαμός στο MasterChef με την Κατερίνα: Πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια – Έξαλλο το Twitter

    • NewsRoom


    Με νέες απαιτητικές δοκιμασίες ήρθαν αντιμέτωποι οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 4 στο επεισόδιο της Δευτέρας.

    Η εβδομάδα ξεκίνησε με ένα Mystery Box, νικητής του οποίου αναδείχθηκε η Μαρία, η οποία στην επόμενη δοκιμασία, που ήταν το τεστ δημιουργικότητας είχε το πλεονέκτημα.

    Η 22χρονη διαγωνιζόμενη είχε στη διάθεσή της 45′ -και όχι μισή ώρα όπως οι υπόλοιποι- προκειμένου να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο πιάτο με κύριο υλικό το ψωμί του τοστ. Ακόμη, η Μαρία είχε τη δυνατότητα να δώσει το ίδιο πλεονέκτημα σε δύο συμπαίκτες της, ωστόσο εκείνη έδωσε 45′ μόνο στην Ηλιάνα, με την οποία έχει έρθει πιο κοντά, κάτι που ενόχλησε κάποιους με τον Διονύση να εκφράζει στην κάμερα τη δυσαρέσκειά του.

    Αν και όλοι οι διαγωνιζόμενοι ετοίμασαν από ένα πιάτο, η Κατερίνα Λένη, η οποία έχει κερδίσει από την αρχή του διαγωνισμού την «χρυσή» κάρτα ασυλίας, πήρε την απόφαση να πετάξει στα σκουπίδια το δικό της πιάτο, καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν ήταν αυτό που ήθελε να παρουσιάσει στους κριτές.

    «Δεν είναι αυτό που πρέπει να πάει μπροστά και γι’ αυτό και το πέταξα και τελείωσε. Δεν μου βγήκε έτσι όπως το ήθελα εγώ», δήλωσε η Κατερίνα προκαλώντας για ακόμα μια φορά αντιδράσεις.

    «Διαφωνώ τελείως και καθέτως με αυτή την λογική. Δεν ανοίγω τον κάδο και πετάω το φαγητό. Αυτή η προσθήκη στη διαδικασία μιας κάποιας ασυλίας, δεν είναι έχω μια κάρτα κάτσε να πετάξω ένα φαγητό», είπε ο Λεωνίδα Κουτσόπουλος για την επιλογή της Κατερίνας.

    Η παίκτρια του MasterChef έβαλε τα κλάματα, ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε στον πάγκο της. Ο Σωτήρης Κοντιζάς επιχείρησε να της συμπαρασταθεί δίνοντάς της μια αγκαλιά, ωστόσο η παίκτρια αρνήθηκε την αγκαλιά του κριτή.

    Η Κατερίνα δεν ήταν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμά της!

    Η Κατερίνα δεν ήταν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμά της και εμείς τη βρήκαμε στα backstage για να δούμε τι ακριβώς συνέβη με το πιάτο!#MasterChefGR Star Channel #StarChannelTv

    Posted by MasterChef GR on Monday, February 24, 2020

    Δείτε τα κορυφαία tweets:



    ΣΧΟΛΙΑ